"U SOBI IMA BEZBROJ PEHARA I MEDALJA, ŠOKIRALA SAM SE" Komšije i poznanici otkrivaju detalje o mladoj teniserki koja je uhapšena
Foto: Privatna arhiva, MUP

Ceo život trenira tenis

"U SOBI IMA BEZBROJ PEHARA I MEDALJA, ŠOKIRALA SAM SE" Komšije i poznanici otkrivaju detalje o mladoj teniserki koja je uhapšena

Crna Hronika -

Poznanica J. M. (19), uhapšene juče nakon što je u automobilu "smart" kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane, kaže da je u šoku posle svega što se desilo.

- Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa - priča poznanica.

Komšije mlade teniserke su u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

hapšenje, J.M., Jelena Marijanović
foto: Privatna Arhiva

- Ona je jedno vreme razmišljala da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica.

Ona dodaje da su normalna porodica i da nikada niko nije imao problem sa njima.

- Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima - dodaje sagovornica Blica.

00:57

Učenica srednje škole uhvaćena sa 8, 5 kg marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su J. M. (19) i 17-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i pregledom vozila pronašla i zaplenila oko 8,5 kilograma marihuane.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track