OVO JE SINOVAC KOJI JE POSLE SVAĐE NASMRT IZBO STRICA: Jezivi detalji zločina kod Sremske Mitrovice (FOTO)
Foto: Facebook

traga se za njim

OVO JE SINOVAC KOJI JE POSLE SVAĐE NASMRT IZBO STRICA: Jezivi detalji zločina kod Sremske Mitrovice (FOTO)

Crna Hronika -

Dragan J. (54) iz Jarka nasmrt je izboden nožem sinoć oko 22 sata nakon svađe za osumnjičenim sinovcem B. J. (26), koji mu je pre ubistva pretio.

Kako Kurir saznaje, policija intezivno traga za B. J. koji se sumnjiči za ubistvo, ali i za njegovim prijateljem S. N. (20) koji je kobne večeri s njima bio u gostima kod jednog prijatelja.

- Sumnja se da je do ubistva došlo nakon konzumiranja velike količne alkohola od strane osumnjičenih, ali i oštećenog. U jednom trenutku sinovac je izvadio noć i počeo da preti stricu kako će ga zaklati i ubiti - kaže izvor i dodaje:

osumnjičeni b.j.
osumnjičeni b.j.foto: Facebook

- Međutim, strasti su se na neko vreme smirile, pa su svi nastavili da piju, a potom su sva trojica izašla iz kuće Draganovog prijatelja, gde su se potom opet sukobili.

Kako dodaje naš izvor, kada se vlasnik kuće vratio ispred kapije zatekao je telo Dragana J. u lokvi krvi, a sumnja se da je S. N. pretukao već izbodenog Dragana.

- Nije davao znake života, a scena ispred dvorišta je bila jeziva. Krvi je bilo na sve strane. Nesrećni čovek je pokušao da pomogne prijatelju s kojim je samo nekoliko sati pre toga pio, ali su lekari Hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt čoveka - kaže izvor i dodaje:

- Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim Draganovim sinovcem i njegovim prijateljem S. N. Naime, on se tereti za krivično dleo ubistvo u saizvršilaštvu.

(Kurir.rs - B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track