"LEGIJA NIJE VOLEO KONOBARE SA MINĐUŠOM" Čovek koji je služio Ulemeka otkrio kakav je privatno JEDNOM JE DOŠLO DO ŽESTOKE PUCNJAVE
Foto: EPA/SRDJAN SUKI, Kurir TV

sceniranje

"LEGIJA NIJE VOLEO KONOBARE SA MINĐUŠOM" Čovek koji je služio Ulemeka otkrio kakav je privatno JEDNOM JE DOŠLO DO ŽESTOKE PUCNJAVE

Crna Hronika -

Gost Ljiljane Stanišić u emisiji Sceniranje bio je čovek koji se u životu bavio mnogim međusobno veoma različitim poslovima.

Bio je rijaliti voditelj, rijaliti igrač, novinar, ugostitelj, pevač, četnik, košarkaš. Prošao je trnovit put ka uspehu i osvojio srca publike širom zemlje i sveta, a on je Milan Milošević.

sceniranje
foto: Kurir Televizija

U jednom trenutku osvrnuo se na period kada je radio kao konobar i kada je, imao priliku da služi i ljude iz kriminalnog podzemlja

- Nisam ih se plašio jer nisam ni znao da su oni žestoki momci. Upoznao sam ih u jednom lokalu u Novom Sadu gde su dolazili svi ti ljudi. Pokojni Šljuka je bio divan kao gost, a služio sam i Lajavog i mnoge druge - kaže Milošević.

A imao je prilike da služi i Milorada Ulemeka Legiju:

- Od živih sam služio Legiju. Bio je jako dobar i kulturan, međutim čuo sam da ne voli kada konobari imaju minđušu, pa sam je skinuo. Ali nisam to doživeo nego sam tako čuo. Rekao mi jedan kolega.

Milorad Ulemek Legija, Legija
foto: Profimedia

Jednom prilikom u restoran je upala racija kada je bio uhapšen.

- Sa jednim kriminalcem sam bio uhapšen. Bila je racija u klubu u jednom selu pored Novog Sada. Bilo nas je puno i sve su nas potrpali. Nisu me uhapsili zbog toga što sam bio u blizini tog kriminalca, nego zato što nisam imao ličnu kartu. Nisam je poneo. Onda su me pustili, ali sam sutra u 10 morao da se javim u policiju - rekao je Milošević.

Jednom se našao usred vatrenog obračuna kada se sakrio ispod separea:

sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Doživeo sam veliku neprijatnost kad je bila ta pucnjacva između navijača. Sakrili smo se jedna debela kuvarica i ja ispod separea. Ne znam kako je ona sama tu stala, a uspeli smo da tu da se sakrijemo oboje. To je bilo jako opasno. Ti koji su tad pucali sada su pokojni.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track