DA SU JE NAŠLI SAMO 5 DANA KASNIJE BILA BI MRTVA: Devojčica koja je pronađena u kadi spašena u poslednji čas! JEZIVI DETALJI
Foto: Facebook, Nenad Kostić

hrane je po mrvicu

DA SU JE NAŠLI SAMO 5 DANA KASNIJE BILA BI MRTVA: Devojčica koja je pronađena u kadi spašena u poslednji čas! JEZIVI DETALJI

Crna Hronika -

Devojčica (8), koju je otac Uroš Pašajlić, godinama držao u nehumanim uslovima, gladnu i žednu, jedva je spasena. Kako nezvanično saznajemo, da nije nađena u petak, pitanje je da li bi preživela naredne dane!

- Ona je prvo odvedena u Dom za nezbrinutu decu, odakle je prebačena na dečiju kliniku Tiršova u teškom stanju. Prema rečima lekara, da je devojčica još samo pet dana bila u onakvim uslovima sama, ne bi preživela. Hranili su je po mrvicu jer nije bila u stanju da jede, govori i hoda - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Devojčica je za sada bolje, pomalo jede i to samo tečnu hranu, i svi se nadamo da će biti dobro za sada fizički, a da će onda vremenom moći i da prevaziđe psihičke traume. Dete je, inače, bilo u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer su veštaci psihijatri smatrali da je on "podoban za brigu o njoj".

Uroš Pašajlić, Mirijevo, nasilje, dete u kadi, dete
foto: MUP

Podsetimo, da je Uroš nasilnik prijavila je njegova emotivna partnerka koja je 24. marta sva modra došla u PS Palilula i otkrila policajcima da on svoju ćerku drži zarobljenu u stanu u Mirijevu.

Dete je trenutno smešteno u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a kada njeno zdravstveno stanje dozvoli, biće najverovatnija zbirnuta u hraniteljskoj porodici.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track