KATARINA BILA U HRANITELJSKOJ PORODICI, NENADA ZAVOLELA U SREDNJOJ ŠKOLI Njegova majka u šoku: Ovo je tragedija, ne znam šta ću
Foto: Facebook

novi detalji tragedije u zrenjaninu

KATARINA BILA U HRANITELJSKOJ PORODICI, NENADA ZAVOLELA U SREDNJOJ ŠKOLI Njegova majka u šoku: Ovo je tragedija, ne znam šta ću

Crna Hronika -

Katarina J. (23) je do punoletstva živela u hraniteljskoj porodici, u Ruskom Selu kod Kikinde. U hraniteljsku porodicu smeštena je kad je imala samo tri godine. To za Kurir kaže njena hraniteljka.

- Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je pre četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih 15 godina. Bila je dobro dete. Ovde je završila osnovnu školu, a u Ruskom Selu skoro svi su je poznavali. Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoleli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnela vest o tragediji. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe. Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Čula je i moja sestra, ali nije bila sigurna, pa nije htela da mi javi. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina - ispričala nam je hraniteljka tragično nastradale Katarine J.

1 / 8 Foto: Facebook, S.U.

Katarina i njen suprug Nenad B. (25) iz Zrenjanina, pronađeni su mrtvi u dvorišnom stanu u Zrenjaninu. Ljudi iz njihovog okruženja potvrđuju da su se upoznali u srednjoj školi, a venčali 20. novembra prošle godine. Potom je Kaća, kako kažu oni koji su je dobro poznavali i zatrudnela.

Da se u četvrtak popodne nešto čudno dešavalo u dvorišnom stanu, u kom su se skućili, posumnjala je vlasnica. Mladom bračnom paru stan je izdala prošle subote, uz napomenu da nekretninu želi da proda i da je već sve podatke predala jednoj agenciji:

- Pojasnila sam im da stan prodajem i da će, u slučaju da nađem mušteriju, morati da se isele. Momak iz agencije pozvao me je u četvrtak i rekao da je našao kupca i da će mu pokazati stan. Pozvao je i mene, ali vrata nismo mogli da otključamo jer je ključ bio sa unutrašnje strane brave- priča vlasnica stana (84) iz Zrenjanina. Komšije su joj tada rekle da mladića i devojku nisu videli otkako su se uselili:

- Zid koji razdvaja moj i komšijin stan, a na koji je naslonjena peć, bio je vreo. Već tada je bilo jasno da nešto nije u redu. Pozvali smo policiju. Potvrdili su nam da slobodno razvalimo ulazna vrata. Kad smo to učinili, zatekli smo njihova tela. Peć je radila na najjačoj snazi, pa je i staklo napuklo. Ponovo smo pozvali policiju. Brzo su stigli - ispričala je vlasnica stana. Tela na kojima nije bilo povreda, poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu. Istaga je u toku.

Nenadova majka u šoku

- Ovo je tragedija. Ne znam sad šta ću. Niko nam ništa ne govori kako se to desilo, pa možemo da nagađamo. Šta god da se desilo, to nam ih neće vratiti. Držim se zasad, a šta će posle biti, ne znam - kazala je Nenadova majka Ksenija.

Nenad je bez oca ostao pre tri godine. Osim majke, imao je brata i mlađu sestru.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja