SPAVALI NA ĆEBETU NA PODU, NISU IMALI KREVET: Tužna i teška sudbina Nenada i trudne Katarine koji su nađeni mrtvi u Zrenjaninu
Foto: Facebook, S.U., Kurir

SPAVALI NA ĆEBETU NA PODU, NISU IMALI KREVET: Tužna i teška sudbina Nenada i trudne Katarine koji su nađeni mrtvi u Zrenjaninu

Crna Hronika -

Tela Katarine J. i Nenada B. pronađena su u četvrtak u stanu u Zrenjaninu, a sumnja se da su se najverovatnije ugušili od gasa koji je curio iz peći.

Komšije iz zgrade, u kojoj se tragedija dogodila, ispričale su potresne detalje iz života mladog para.

Prema rečima komšija, stan u kom su nađena tela trebalo je da bude prodat. Kako su komšije ispričale, gazdarica je starija žena i imala je problema sa prethodnim stanarima.

“Nesrećna žena želela je da proda stan jer nije imala snage više za njega. Međutim, par je preko agencije našao stan i hteo je da ga iznajmi”, pojašnjavaju.

Pronađeni Mrtvi, Nenad B., Katarina J., Zrenjanin
foto: Kurir/S.U.

Žena je popustila i iznajmila stan njima, a kada je čula da je devojka trudna nije htela ni da im naplati celu kiriju, pričaju stanari.

„Bio je dogovor da mladić dođe u ponedeljak da se dogovore oko još nekih stvari, ali se on nije pojavio. Žena je obavestila agenciju, agent je došao u zgradu i onda se saznalo za slučaj ceo“, kaže sagovornik Nove.

Katarina i Nenad pronađeni su na ćebetu na kom su spavali na podu, jer nisu imali krevet. Pretpostavlja se da su najpre planirali da se skuće, pa polako da opreme dom.

Katarina Jovanović, Zrenjanin
foto: Facebook, S.U.

Prema rečima komšija, Katarina je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Preminuli Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. Sa druge strane, Katarina je poreklom iz Ruskog Sela kod Kikinde.

Smrt mladog para, koji se pre nekoliko dana doselio u zgradu, šokirala je stanare.

Tela su prevezena na odbukciju, nakon koje će se znati više detalja, a za sada se sumnja da su se ugušili od gasa.

Podsetimo, tela su otkrivena zahvaljujući komšijama iz zgrade.

“Komšija je osetio veliku toplotu iz susednog stana i zid je bio vreo. Obavestio je gazadaricu i došli su tu. Stanari su razvalili vrata i onda je usledio šok. Njih dvoje su ležali mrtvi, krv im je izbijala iz usta. Peć na plin je bila na maksimumu uključena”, ispričale su komšije.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja