OVO SU UHAPŠENI ČAČANI! NAORUŽANI DO ZUBA IZBACILI TINEJDŽERKU IZ "AUDIJA" Bežali od policije, jedan ceo istetoviran (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram, RINA, Ilustracija

U BLIZINI POŽEGE

OVO SU UHAPŠENI ČAČANI! NAORUŽANI DO ZUBA IZBACILI TINEJDŽERKU IZ "AUDIJA" Bežali od policije, jedan ceo istetoviran (FOTO)

Crna Hronika -

Osumnjičeni M. Đ. (36) i I. Š. (33) iz Čačka koji su uhapšeni zbog sumnje da su preticali preko pune linije, a potom ih zaustavila saobraćajna policija u kolima u kojim su bila sa tinejdžerkom J. Ć. (18) i pronašla pištolje, noževe i pancire.

Naime, oni su zaustvaljeni u blizini Požege, a navodno ih je policija zaustavila jer su preticali preko pune linije jer su brzo vozili i posumnjali su da su pod dejstvom alkohola i narkotika. Tada im je navodno rečeno da prate policijski auto kako bi otišli u stanicu na testiranje, ali su oni kako je Kurir već pisao, odlučili da pobegnu.

osumnjičeni i.š.
osumnjičeni i.š.foto: Privatna arhiva

- "Audi A3" vozio je uhapšeni M. Đ. dok je I. Š. bio na suvozačevom mestu, a tinejdžerka je sedela na zadnjem sedištu. Oni su tada naglo zaustavili kola i izbacili J. Ć. iz vozila i dali joj mušku torbicu u kojoj su i nađena dva pištolja bez serijskih oznaka - podseća izvor i dodaje:

uhapšena j. ć.
uhapšena j. ć.foto: Printscreen/Instgram

- Kad su je izbacili samo su dodali gas i pobegli, policija se zaustavila i opkolila devojku kod koje su našli oružje. Ona tada nije bežala, ali je bila uplašena i odmah im je predala torbicu u kojoj su bili pištolji. Istraga će utvrditi da li je ona znala da se u njoj nalazi oružje.

Kako je ranije naveo Kurirov sagovornik, dvojica Čačana su uhapšena na oko 20, 30 kilometara od mesta gde su pobegli. Policija je prilikom pretresa vozila pronašla dva noža, pancir i vagicu za precizno merenje. Osumnjičeni su kako smo saznali, odranije poznati policiji.

osumnjičeni m. đ. iz čačka, koji je navodno upravljao vozilom
osumnjičeni m. đ. iz čačka, koji je navodno upravljao vozilomfoto: Privatna arhiva

- Osumnjičeni M. Đ. je ranije menjao ime, zvao se Igo, a to je navodno uradio zbog brojnih pljački koje je počinio van zemlje - kaže izvor, dok Čačani za Kurir kažu da je I. Š. navodno pre neka dva meseca pokušao da iznudi novac.

- Svi u Čačku pričaju o tome da je I. Š. navodno od jednog čoveka, koji drži tehnički pregled tražio 20.000 evra i to otkup jer mu je navodno oteo sina. Ne znam da li je to prijavljeno, ali je ceo grad brujao o tome - rekao je za Kurir jedan meštanin Čačka.

osumnjičeni i.š.
osumnjičeni i.š.foto: Privatna arhiva

Inače, ako je sudeći po fotografijama osumnjičeni I. Š. je istetovirao celo telo.

- Poslednjih desetak godina počeo je da se tetovira, pa je ceo išaran. Sad je u procesu razvoda sa suprugom. Voli markirane stvari, provod i često se može videti u čačanskim lokalima - kaže meštanin Čačka.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja