BRAT UHAPŠENOG ČAČANINA UBIJEN PRE 11 GODINA: Egzekutor ga izrešetao u centru dok je bio s drugarima, pa se predao u Madridu!
Foto: Privatna arhiva

novi detalji

BRAT UHAPŠENOG ČAČANINA UBIJEN PRE 11 GODINA: Egzekutor ga izrešetao u centru dok je bio s drugarima, pa se predao u Madridu!

Crna Hronika -

Muškarac I. Š. (33) iz Čačka koji je uhapšen zbog saobraćajnog prekršaja kod Požege, a potom u "audiju A3" u kom je bio nađen arsenal oružja je brat ubijenog Miodraga Manojlovića (21) koji je brutalno ubijen u centru Čačka, saznaje Kurir!

Osumnjičeni M. Đ. (36) i I. Š. (33) iz Čačka uhapšeni su prošle nedelje zbog sumnje da su preticali preko pune linije, a potom ih je zaustavila saobraćajna policija u kolima u kojim su bili sa tinejdžerkom J. Ć. (18) i pronašla pištolje, noževe, pancire i vagicu za precizno merenje.

uhapšeni i. š. brat ubijenog u čačku
uhapšeni i. š. brat ubijenog u čačkufoto: Privatna arhiva

Kako navodi naš sagovornik, uhapšeni I. Š. je polubrat ubijenom Manojloviću koji je 26. februara 2012. podlegao povredama ranjavanja. Zločin se dogodio, podsetimo, kada je žrtvu dok je šetao s prijateljima Skadarskom ulicom napala grupica momaka.

- Isprečili su su ispred njih, a brzo je došlo do svađe, gurkanja a zatim i do tuče, koja je kulminirala pucnjavom. Tada je optuženi Čačanin Milisav Bogićević uzeo pištolj i izrešetao mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici - podseća izvor i dodaje:

ubijeni miodrag manojlović
ubijeni miodrag manojlovićfoto: Privatna arhiva

- Ubica je pobegao s mesta zločina, a u maju iste godine predao se. Za njim je bila raspisana Interpol poternica, skrivao se neko vreme u Francuskoj, a potom u Španiji gde se, 16. maja 2012. prijavio našoj ambasadi u Madridu, a Srbiji je izručen u novembru 2012. godine.

Bogićević je zbog ubistva prvostepeno osuđen na 13 godina zatvora. Podsetimo, Bogićević je tokom iznošenja svoje odbrane između ostalog rekao da ga je žrtva zlostavljala, kao i da nije želeo da ga ubije, već samo da ga zaplaši.

milisav bogićević optužen za ubistvo manojlovića
milisav bogićević optužen za ubistvo manojlovića

- Bogićević je spalio četiri hica u pravcu Manojlovića, tri u noge i jedan u leđa, pa pobegao - podseća izvor.

Podsetimo, brat ubijenog uhapšen je sada zbog nedozvoljenog držanja oružja, a prema rečima meštana Čačka on je navodno pre dva meseca pokušao da iznudi novac.

- Svi u Čačku pričaju o tome da je I. Š. navodno od jednog čoveka, koji drži tehnički pregled tražio 20.000 evra i to otkup jer mu je navodno oteo sina. Ne znam da li je to prijavljeno, ali je ceo grad brujao o tome - rekao je za Kurir jedan meštanin Čačka.

istetoviran od glave do pete
istetoviran od glave do petefoto: Privatna arhiva

Inače, ako je sudeći po fotografijama osumnjičeni I. Š. je istetovirao celo telo.

- Poslednjih desetak godina počeo je da se tetovira, pa je ceo išaran. Sad je u procesu razvoda sa suprugom. Voli markirane stvari, provod i često se može videti u čačanskim lokalima - kaže meštanin Čačka.

(Kurir.rs - J. S. - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track