KURIR OTKRIVA! BELIVUK SE POVREDIO U PRITVORU: Evo šta mu se desilo, sudija ga pitala za zdravlje
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

saznajemo

KURIR OTKRIVA! BELIVUK SE POVREDIO U PRITVORU: Evo šta mu se desilo, sudija ga pitala za zdravlje

Crna Hronika -

Na današnjem suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, sudija Vinka Behara ročište je otvorila tako što je pozvala okivljanog Belivuka da nastavi sa pitanjima za svedoka-saradnika Bojana Hrvatina i upitala ga da li je dobro i da li je u stanju da prati suđenje.

- Imali ste povredu ramena, je l' tako, možete li da pratite? - pitala je sudija Belivuka, posle čega je on klimnuo glavom da može.

Veljko Belivuk, Marko Miljković
foto: MUP

Kako Kurir saznaje, Belivuk se povredio tokom treninga u pritvorskoj jedinici u Usraničkoj ulici.

- Veljko Belivuk svakodnevno trenira u teretani u zatvoru, koja je dobro opremljena i ima gotovo sve sprave. Pritvorenicima nije zabranjeno da vežbaju i da se rekreiraju, a Belivuk to redovno čini. On je od ranije imao problem sa tim ramenom i pre nekoliko dana je tokom vežbanja napravio nezgodan pokret i praktično je ponovo aktivirao staru povredu - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Nije u pitanju nikakav prelom, imao je bolove i uzima lekove protiv bolova.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Specijalni Sud, Ritopek, Kuća Strave
foto: Nemanja Nikolić, MUP RS

Da nije u pitanju ništa ozbiljnije potvrdio je sam Belivuk na početku suđenja, kada je sudiji klimanjem glavom potvrdio da može da prati suđenje.

Podsetimo, Belivuk je danas imao dosta pitanja za svedoka-saradnika Bojana Hrvatina, ali je ispitivanje za sada prepustio okrivljenom Vladi Draganiću, jer je kako kaže, zaboravio jedan papir.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja