Odgovor Slađana Konstatinovića na tekst u Kuriru
Foto: Ana Paunković

Odgovor Slađana Konstatinovića na tekst u Kuriru

Crna Hronika -

Povodom teksta objavljenog 5. 4. 2023. godine u Kuriru pod naslovom "Brat nestalog zemunca od Pink Pantera naručio krađu! Konstantinoviću sude zbog krađe 112 skupocenih satova iz Švajcarske", Slađan Konstantinović poslao je odgovor na informaciju preko svog zastupnika, advokata Nemanje Vasiljevića:

- Nisu tačni navodi da sam pokušao da prodam 112 satova vrednih 107.000 evra, koji su navodno ukradeni u juvelirskoj radnji "Vagner" u Švarcarskoj, niti imam bilo kakve veze sa istim - naveo je Konstatinović.

U nastavku odgovora na informaciju se navodi:

-Nisu tačni navodi novinskog teksta da je Slađan Konstantinović osumnjičen da je angažovao nekoliko mladića da u Švajcarskoj opljačkaju juvelirnicu, te ukradu skupocene satove kako bi iste prebacili u Srbiju radi njihove dalje prodaje. Takođe nisu tačni navodi da je Slađan Konstantinović bio nasilan prema bivšoj ženi, da je davio i trudnu udario pesnicom u glavu, te jurio pištoljem i pretio kuhinjskim nožem. Dakle, Slađan Konstantinović nije ni na koji način povezan sa licima u pomenutom tekstu. Ne postoji nikakav dokaz o njihovom kontaktu, saradnji u bilo kom smislu i iznošenjem ovakvih netačnih i zlonamernih navoda nanosi se nematerijalna šteta Slađanu Konstantinoviću i urušava njegov lični ugled iz kojih razloga će Slađan Konstantinović protiv lica koje su iznele ovakve neistinite navode tražiti zaštitu svojih prava i poslovnog ugleda pred nadležnim sudom. Informacije koje u objavljene u tekstu su apsolutna neistina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja