BRAĆA GLUMILA PRESRETAČE PA OSTALI BEZ BMW! Uroš i Nemanja već osuđivani ZBOG OVOGA, jedan bio pijan dok je izigravao saobraćajca
Foto: Kurir

kurir saznaje

BRAĆA GLUMILA PRESRETAČE PA OSTALI BEZ BMW! Uroš i Nemanja već osuđivani ZBOG OVOGA, jedan bio pijan dok je izigravao saobraćajca

Crna Hronika -

Mladići koji su uhapšeni zbog sumnje da su u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca glumili policijske presretače i svojim automobilom BMW na kom su imali uključene blinkere zaustavljali vozače, su braća!

Kako Kurir saznaje i Uroša M. (26) i Nemanja M. (35) od ranije su poznati policiji, a u prošlosti su i osuđivani.

- I mlađi i stariji brat su hapšeni ranije. Obojica su osuđivana zbog krivičnih dela sa drogom, a stariji brat Nemanja ima i druga krivična dela u svom dosijeu - kaže izvor Kurira i dodaje da je ovo još jedno u nizu krivičnih dela.

Ovim autom zaustavili vozača
Ovim autom zaustavili vozačafoto: Kurir

- Braća se očigledno nisu popravila - kaže izvor.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Čačku, uhapsili su dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Policija je juče oko 18.15 časova, u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca, zaustavila automobil marke BMW na kojem su se nalazili uključeni blinkeri, a navedenim vozilom upravljao je U. M., dok se N. M. nalazio na mestu suvozača.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetosmogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo BMW, dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Osumnjičenima U.M. i N.M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

ilustracija prrsretači
ilustracija prrsretačifoto: Nemanja Nikolić

Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu se apeluje na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track