NA BOLJEM SI MESTU ACO, ČUVAMO TE U SRCU: Prijatelji se opraštaju od poginulog Aleksandra, koji je bio talentovani sportista
Foto: Instagram Printscreen, Printscreen Instagram/nsuzivo

tuga

NA BOLJEM SI MESTU ACO, ČUVAMO TE U SRCU: Prijatelji se opraštaju od poginulog Aleksandra, koji je bio talentovani sportista

Crna Hronika -

Nakon vesti da je tinejdžer Aleksandar Savić (18) nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Smederevske Palanke kada je juče krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu, svi se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Nastradali Aleksandar bio je talentovani igrač fucala, a nastupao je za dva lokalna kluba iz kojih su se oprostili od njega sa velikom tugom.

Podsetimo, poginuli mladić je u trenutku nesreće bio za volanom "sitroena" i imao je probnu vozačku dozvolu, a sumnja se da je do nesreće došlo kada je mladić iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se sudario sa "fijat stilom" u kom su bili otac i sin.

Vozač, inače otac, je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin zadobio lake telesne povrede i nalazi se u stanju šoka.

nastradali talentovani mladić
nastradali talentovani mladićfoto: Instagram Printscreen

Za poginulim Aleksandrom svi tuguju, a sada su se na Instragamu oprostili njegovi prijatelji, ali i klubovi za koje je nastupao. Oni su između ostalog naveli da je on bio talentovani mladi čovek pred kojim je bila velika karijera futsalera.

- U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko podneva na regionalnom putnom pravcu Smederevska Palanka- Velika Plana život je izgubio Aleksandar Savić, mladi talentovani futsaler Partenona i fudbaler Jasenice 2017, klubova iz Smederevske Palanke - napisao je jedan korisnik i dodao: - Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista.

stravična saobraćajna nesreća
stravična saobraćajna nesrećafoto: Printscreen Instagram/nsuzivo

U ovoj tužnoj objavi naveli su za koje sve klubove je igrao.

- Igrao je fudbal za Jasenicu 2017. u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag - napisao je korisnik i dodao: - Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar Savić ostaće upamćen kao mlad čovek, fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti.

Ispod ove objave na kojoj se nalaze i dve fotografije nastradalog samo su se nizali tužni komentari, a između ostalog, jedan komentar je glasio: "Na boljem si mestu Aco, bićeš u našim srcima!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja