KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA U RIPNJU: Tužan prizor, tragovi nadljudskog napora lekara Hitne da spasu devojčicu (16) FOTO
Foto: Petar Aleksić

vidljivi tragovi krvi i infuzije

KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA U RIPNJU: Tužan prizor, tragovi nadljudskog napora lekara Hitne da spasu devojčicu (16) FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na mestu zločina u Ripnju gde je, kako se sumnja, Stojan Ilić zverski silovao a potom i ubio devojčicu (16), i dan nakon zločina vidljivi su tragovi krvi, kao i infuzije, te rukavice koje su koristili lekari Hitne pomoći kako bi pokušali da je spasu.

I pored njihovih nadljudskih napora da joj spasu život, zverski mučena i ubijena devojčica nije izdržala niti uspela da dobije najvažniju bitku.

1 / 12 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, osumnjičeni Stojan Ilić (38) uhapšen je Ripnju, i to posle kraćih pregovora, samo dva sata nakon što je počinio užasan zločin.

Sumnja se da je osumnjičeni najpre silovao i ubio maloletnicu (16) i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće, gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju - majku, ujaka i babu. Oni su hospitalizovani - pokazali su prvi rezultati istrage.

Stojan Ilić, Nevena Petrović, Ripanj, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

Prema nezvaničnim informacijama, Stojan je tinejdžerku presreo na putu, uvukao je u automobil i potom je silovao. Sumnja se da ju je potom izbo nožem i bacio pored puta u šipražje. Inače, ubica je dobro poznavao porodicu i gotovo svakodnevno je dolazio kod njih u kuću.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track