KURIR SAZNAJE! UHAPŠENE SILEDŽIJE KOJE SU KRVNIČKI PRETUKLE ČOVEKA U MOKRINU: Porazbijali celu kafanu, linčovali, pa se HVALILI!
Foto: Printscreen Telegram/192_rs

užas

KURIR SAZNAJE! UHAPŠENE SILEDŽIJE KOJE SU KRVNIČKI PRETUKLE ČOVEKA U MOKRINU: Porazbijali celu kafanu, linčovali, pa se HVALILI!

Crna Hronika -

T.Z. (52) iz Mokrina, u jednom ugostiteljskom objektu u tom selu, pretukla su četvorica mladića iz Kikinde. Neko od prisutnih je tuču snimio mobilnim telefonom, a snimak je ubrzo obišao Srbiju.

Kako Kurir saznaje, pretučenom Mokrinčaninu slomljene su obe podlaktice, a sa teškim telesnim povredama prebačen je u novosadski KCV. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Tuča, krv
foto: Printskrin/Instagram 192_rs

Kikinska policija uhapsila je napadače. Određeno im je policijsko zadržavanje, a terete se za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede:

- Incidentu je prethodila rasprava između T.Z.(52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčanina zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M.J. (29), B.L. (20) i I.G. (24) svi iz Kikinde - kaže izvor Kurira iz istrage.

- Oštećenog su tukli stolicama i nogama i polomili mu obe podlaktice. Tokom tuče u ugostiteljskom objektu, oni su razbijali i lomili stvari po lokalu, a jedan od njih je razbio vrata lokala.

00:55

Jeziva tuča u kafani u Mokrinu

Napadači su odranije poznati policiji i već su dolazili u sukob sa zakonom.

Kurir.rs - S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja