POJAVIO SE NOVI SNIMAK TUČE U KAFANI! Evo šta je prethodilo brutalnom prebijanju čoveka u Mokrinu, četvorica ga izmasakrirala!
Foto: Printscreen Telegram/192_rs

kakav užas

POJAVIO SE NOVI SNIMAK TUČE U KAFANI! Evo šta je prethodilo brutalnom prebijanju čoveka u Mokrinu, četvorica ga izmasakrirala!

Crna Hronika -

Četvorica mladića iz Kikinde brutalno su pretukla T.Z. (52) iz Mokrina, u jednom ugostiteljskom objektu u tom selu. Snimak tuče ubrzo je obišao Srbiju i zgrozio javnost! Sada se pojavio i snimak na kome se vidi šta je prethodilo tuči i šta se dešavalo pre zverskog prebijanja čoveka.

00:31

Evo šta je prethodilo krvničkom prebijanju u kafani u Mokrinu

Momci su se bahato ponašali, psovali, pretili, počeli da demoliraju lokal, aonda napali jednog od gostiju u kafani i krvnički ga pretukli

- Incidentu je prethodila rasprava između T.Z.(52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčanina zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M.J. (29), B.L. (20) i I.G. (24) svi iz Kikinde - kaže izvor Kurira iz istrage.

00:55

Jeziva tuča u kafani u Mokrinu

- Oštećenog su tukli stolicama i nogama i polomili mu obe podlaktice., Šutirali su ga i udarali i dok je ležao na zemlji. Tokom tuče u ugostiteljskom objektu, oni su razbijali i lomili stvari po lokalu, a jedan od njih je razbio vrata lokala.

U kakvom je stanju žrtva huligana zasad nije poznato, navodno mu se lekari bore za život

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track