ŽENE OKREĆU LEĐA BELIVUKOVIM VOJNICIMA! Dvojicu ostavile kad su završili u zatvoru, našle novu ljubav! MOJA VERENICA VIŠE NE VAŽI
Foto: Privatna Arhiva

ostavljeni

ŽENE OKREĆU LEĐA BELIVUKOVIM VOJNICIMA! Dvojicu ostavile kad su završili u zatvoru, našle novu ljubav! MOJA VERENICA VIŠE NE VAŽI

Crna Hronika -

Marka Andrića iz Niša optuženog za učešće u ubistvu Milana Ljepoje, kao i svedoka-saradnika Nikolu Spasojevića ostavile verenice tokom suđenja zloglasnom klanu

Marka Andrića, zvanog Kuzman, iz Niša, koji je posle hapšenja pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, molio sud da mu ne odredi pritvor jer ne može bez verenice, a potom je na suđenju nazvao "verenicom koja više ne važi", ostavila je Nišlijka za kojom je patio! Istu sudbinu doživeo je i svedok-sardnik Nikola Spasojević.

Spasojević je, podsetimo, pre nego što je postao svedok-saradnik iz zatvora verenici slao ruže, kojima se ona hvalila na društvenim mrežama i zahvaljivala mu. Međutim, slike je obrisala, a na mrežama nedavno objavila i fotografije sa novim izabranikom.

Poveravao joj se

- Andrić i njegova verenica živeli su zajedno u Nišu pre nego što je on uhapšen. Među presretnutim i snimljenim razgovorima su i brojni koji su upravo njih dvoje vodili, a u kojima pominju Veljka Belivuka, Milana Ljepoju, "škaljarce", drogu, i oni će verovatno biti i izvedeni kao dokaz. Iz tih razgovora proizilazi da se Andrić bivšoj verenici poveravao o svim prljavim poslovima - podseća sagovornik Kurira.

Marko Andrić Kuzman
Marko Andrić Kuzman foto: Privatna Arhiva

Inače, na prvom saslušanju kod tužioca za organizovani kriminal govorio je o svojoj verenici.

- Meni je moja verenica sve u životu, ni na koji način nije umešana, ja sam samo diskutovao sa njom, onako kao kada vi dođete kući pa se požalite žen oko nečega, znači ona zna te stvari. Molim vas, omogućite mi da je viđam jer iskreno ne pada mi teško boravak u zatvoru, ali ona je ceo moj svet i, evo, nismo se videli 15 dana i jako teško to podnosim psihički i emotivno - žalio se Andrić tužiocu na saslušanju.

Međutim, u oktorbru prošle godine, kada je javno na suđenju iznosio odbranu, ponovo se obratio tužiocu i osvrnuo na svoj emotivni satatus.

- Moja verenica za koju sam vam tada rekao, više ne važi. Samo je prestala da mi dolazi u posetu, bez reči - dodao je on.

verenica, Veljko Belivuk, Marko Andric Kuzman
foto: Privatna Arhiva

Međutim, Kurir je otkrio da ona ima novog verenika sa kojim stvara porodicu, i da je već u to vreme otpočela novi život.

I Nikola Spasojević, kum Marka Miljkovića, koji je u međuvremenu postao svedok-saradnik, kada je uhapšen imao je nevenčanu suprugu. Ona se ubrzo posle njegovog hapšenja na društvenoj mreži Instagram pohvalila da joj je za godišnjicu u maju 2021. poslao 101 ružu iz zatvora.

Sumnjao da ga vara

- Interesantno je da je pre nego što je uhapšen Spasojević sumnjao da ga supruga vara i raspitivao se o jednom policijskom službeniku u tom smislu, a da je muškarac s kojim je njegova, sada već bivša nevenčana supruga, pre nekoliko meseci objavljivala slike, upravo policajac - otkriva naš izvor.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Inače, prema njegovim rečima, vođama organizovane kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću supruge i dalje redovno dolaze u posete.

- Na suđenjima se ne pojavljuju, ali redovno dolaze u pritvor u zgradi Specijalnog suda u Beogradu - kaže on i podseća da se nedavno prvi put u sudnici, u publici pojavila i supruga optuženog Dejana Tešića.

Nikola Spasojević
Nikola Spasojević foto: Nemanja Nikolić

Postali očevi

Svedok-saradnik dobio dete

Optuženi Milovan Tadić Miksa, koji je javnosti postao poznat kao bivši dečko starlete Tijane Ajfon, tokom boravka u pritvoru postao je otac.

Interesantno je da je međutim, kada je tražio da bude pušten iz pritvora u kom je od 4. februara 2021. tražio da boravi na adresi kod majke.

- Otac je u međuvremenu postao i svedok-saradnik Bojan Hrvatin, čija je supruga bila trudna kada je uhapšen - podseća sagovornik Kurira.

Bračni par

Slađana i muž zajedno u sudnici

Jedina žena koja je optužena da je bila pripadnica klana Veljka Belivuka, Slađana Sekulić, ruku pod ruku sa suprugom, optuženim Vladom Georgijevim dolazi na svako suđenje.

Podsetimo, njen suprug je bivši policajac Dragan Sekulić, koji je promenio ime i postao Georgijev.

- Bračni par iz Loznice je zajedno završio u pritvoru u velikoj akciji hapšenja. Sudi im se zbog sumnje da su osmatrali deo oko Partizanovog stadiona i dojavljivali vođama grupe da li ih motre suparnici ili policija. Iz pritvora je prvo puštena Slađana a potom i njen suprug, koji je inače bio menadžer pevača Raste - podseća naš sagovornik i dodaje da slike snimljene tokom istrage, pokazuju da su se pre hapšenja intenzivno družili sa bračnim parom Belivuk.

Ustanička, Specijalni Sud, Slađana Sekulić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track