"ON JE JUČE HTEO DA UBIJE MENE, PA BOLJE JA NJEGA!" Devojka ubice gledala snimak smaknuća pa ga pitala SAMO jedno
Foto: printscreen Facebook Trag podkast, Printscreen Instagram

crna gora

"ON JE JUČE HTEO DA UBIJE MENE, PA BOLJE JA NJEGA!" Devojka ubice gledala snimak smaknuća pa ga pitala SAMO jedno

Crna Hronika -

U sklopu istrage za brutalno ubistvo Vidaka Vujovića iz Podgorice koji je lišen života 31. marta sa tri hitca u leđa, a zatim zapaljen u mestu Šteke nadomak Podgorica saslušana je i bivša devojka osumnjičenog egzekutora Dražena Vojvodića.

Kako prenosi crnogorski Dan, Više državno tužilaštvo Crne Gore saslušalo je do sada nekoliko svedoka, među kojima i devojku osumnjičenog, a iz njenog iskaza može se zaključiti da je ona zna za zločin. Ubijenog su, kako su preneli crnogorski mediji, povezivali sa škaljarskim klanom.

ubijeni vidak vujović
ubijeni vidak vujovićfoto: Printscreen/Instagram

- Bivša devojka osumnjičenog ispričala je da ga poznaje odmalena, kao i da su bili u emotivnoj vezi dve godine u periodu od 2015. godine. Vojvodić joj je javio 1. aprila preko društvene mreže da želi da se vide i ona je pristala - prenosi Dan.

- Našli su se iza jednog šoping centra, on je došao kolima, a devojka je ušla u vozilo i kako je navela tada se čudno ponašao i stalno ponavljao da mora nešto da je pokaže. Uzeo je telefon i pokazao joj snimak na kome je videla mladića kako leži na boku, okrenut leđima i pomera noge.

hapšenje dražena vojvodića
hapšenje dražena vojvodićafoto: printscreen Facebook Trag podkast

Kako su dalje preneli mediji, bivša devojka osumnjičenog za ubistvo dodaje da se tada uplašila i da nije mogla da prepozna lice koje leži.

- Objasnila je da je momak sa snimka bio živ i da je stalno ponavljao "nemoj", a da se na snimku čulo kako se Dražen smeje. Nakon toga na snimku se čuo pucanj i videla je da je metak pogodio momka dok je ležao - piše Dan i dodaje da je ona pred tužiocem izjavila da je tada počela da gura osumnjičenog nakon odgledanog snimka i da ga je više puta pitala zašto je to uradio.

Na saslušanju je navodno rekla da je njen bivši odgovorio: "On je juče hteo mene da ubije, pa je bolje što sam ja njega ubio nego on mene!"

Takođe, između ostalog navodno je navela da slučaj nije prijavila iz straha za sebe i svoju porodicu, a da joj je Vojvodić rekao i da je samo dan pre nego što je izvršio zločin Vujinović hteo njega da ubije ispred njegove zgrade.

- Sumnja se da je Vojvodić žrtvu prvo namamio, a potom svestan svojih dela na podmuka i svirep način lišio života. Iskorsitio je poznanstvo sa oštećenim i došao automobilom po njega i odvezao ga na navedenu lokaciju, gde je u njega ispalio više hitaca iz pištolja, od kojih su tri hitca pogodila oštećenog u predelu leđa, usled čega je nastupila smrt Vidaka Vujovića - podseća Dan i dodaje da je potom okrivljeni zapalio njegovo telo.

(Kurir.rs - DAN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track