DETALJI DRAME U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Konstrukcija gola pala dečaku na glavu, ostao bez svesti! FOTO
Foto: Kurir, Shuterstock/ilustracija

užas

DETALJI DRAME U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Konstrukcija gola pala dečaku na glavu, ostao bez svesti! FOTO

Crna Hronika -

Četrnaestogodišnji dečak povređen je danas kada je na njega u dvorištu OŠ "Drinka Pavlović", pala metalna konstrukcija gola.

Nesreća se dogodila nešto posle 19 časova. Škola je odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je dečaka prevezla u Urgentni centar. Stepen njegovih povreda u ovom trenutku nije poznat.

Kako Kurir nezvanično saznaje, detetu je konstrukcija gola pala na glavu i čeka snimanje. Inače je rađena rekonstrukcija dvorišta i ono nije bilo u funkciji, ali su deca izgleda ipak otišla da se igraju i tako je došlo do nesreće i povrede dečaka.

OŠ Drinka Pavlović, teren, Igralište
foto: Kurir

Roditeljima je pre četiri dana poslato i upozorenje do kog je Kurir došao:

"Poštovani roditelji, trenutno se renovira dvorište škole, radili smo kompletan asfalt, kapija je skinuta! Molim vas da dece ne idu ovih dana u dvorište pošto nije još uvek bezbedno golovi nisu vraćeni kako treba i mogu da padnu! Prosledite roditeljima iz svojih odeljenja".

Kako su nam potvrdili u školi, odmah su pozvani i roditelji mališana.

OŠ Drinka Pavlović, teren, igralište
foto: Kurir

"Majka mu je došla, dečaka je odvezla Hitna pomoć. Brzo se osvestio. On je tu bio sa nastavnikom, ali sem toga ništa ne znam", rekla nam jedna od zaposlenih u školi.

Nesreća se dogodila nakon nastave, a nastavnik koji je bio u dvorištu u trenutku incidenta nije želeo da daje izjave, ali nam je rekao da je dečak dobro i da je zbrinut. Iz dvorišta je odmah uklonjena metalna konstrukcija koja je pala na dete.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track