HRVATSKI KRIMINALAC UPUCAN POSLE NASTUPA POZNATOG SRPSKOG PEVAČA: "Tražio mi je neke pesme, to je bilo pred kraj, posle JE UBIJEN"
Foto: Printscreen Facebook, Printscreen Video Plus

zločin u zagrebu

HRVATSKI KRIMINALAC UPUCAN POSLE NASTUPA POZNATOG SRPSKOG PEVAČA: "Tražio mi je neke pesme, to je bilo pred kraj, posle JE UBIJEN"

Crna Hronika -

Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo nije ni slutio da je jedan od poslednjih koji je živog video hrvatskog kriminalca Tomislava Sablja.

Naime, odmah posle Ćeminog nastupa u Zagrebu, Sabljo je ubijen u sukobu sa obezbeđenjem drugog kluba u kojeg je posle otišao.

Ćemo
foto: Kurir televizija

Ništa ne sluteći Ćemo mu je čak ispunjavao i muzičke želje, tako da je prema njegovim rečima Sabljo ostao sve do kraja koncerta.

00:43

Zagreb, snimci sa lica mesta gde je ubijen Tomislav Sabljo, pokrivanje

- Tražio mi je neke pesme i zamolio da kažem od Sablje za sve goste u klubu, to bilo pred kraj, ja otpevao još dve pesme i završio. On je verovatno ubijen, kad je stigao u taj drugi klub- rekao je za Informer Ćemo opisujući susret sa Sabljom.

Tomislav Sabljo
foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, u zagrebačkom noćnom klubu u petak uveče ubijen je Tomislav Sabljo. Bio je hapšen i optužen u akciji Tebra kao jedan od vođa kriminalne grupe koja je krijumčarila drogu, palila automobile i uterivala dugove.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track