MOMAČKO VEČE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Lazar hteo da se fotografiše sa Petrovaradinske tvrđave pa poginuo ZBOG SELFIJA
Foto: Zorana Jevtić

novi detalji

MOMAČKO VEČE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Lazar hteo da se fotografiše sa Petrovaradinske tvrđave pa poginuo ZBOG SELFIJA

Crna Hronika -

Mladić koji je sinoć pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i poginuo na licu mesta identifikovan je kao Lazar Đ. (30) iz Paraćina, dok je Stefan Lj. (30) povređen i on se nalazi u teškom stanju, ali je trenutno stabilno.

Kako se saznaje, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče. Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave, saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Još se ispituju sve okolnosti slučaja sa tragičnim posledicama.

Povređeni mladić stabilno

Što se povređenog pacijenta tiče, kako se saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, pacijent Stefan Lj. primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša.

Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja pacijent je teškog, ali stabilnog opšteg stanja.

Podsetimo, dvojica muškaraca iz Paraćina stara 30 godina pala su jutros oko pet sati sa bedema Petrovaradinske tvrđave, potvrđeno.

Novosadska Hitna pomoć je po pozivu policije intervenisala, jedan muškarac je zatečen bez znakova života i pokušana je reanimacija, ali uprkos naporima lekara, on je preminuo.

Kako kaže doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić, drugi muškarac je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track