ISKASAPIO JE, OPRAO RUKE KRVAVE DO LAKATA, PA OTIŠAO DA KUPI CIGARE Jezivi detalji zločina kod Leskovca: Saša je 3 puta izbo
Foto: Dragan Marinković, Printscreen/Facebook

užas

ISKASAPIO JE, OPRAO RUKE KRVAVE DO LAKATA, PA OTIŠAO DA KUPI CIGARE Jezivi detalji zločina kod Leskovca: Saša je 3 puta izbo

Crna Hronika -

Saša I. (46) iz Leskovca koji je u petak nožem nasmrt izbo svoju dugogodišnju partnerku G. D. (56) nakon zločina je oprao ruke, pokrio je i otišao u prodavnicu da kupi cigare, saznaje Kurir!

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se u petak oko 20 sati u kući Gordaninog poslodavca kome je kuvala, čistila i brinula o njemu. Nesrećna žena često se svađala sa osumnjičenim, pa čak i tukla, a na kraju je izgubila život. Osumnjičeni Saša I., inače, bivši robijaš nakon ubistva se sam prijavio policiji.

- Po kraju se priča da ga je Gordana navodno, prva njega napala, a da je Saša bio pijan i da joj je ponavljao da prestane da mu "zvoca". Navodno, tada je počeo da je šamara, udara rukama i nogama po telu, a valjda je i uzeo neki predmet i udario je po glavi - kaže komšija ovog para i dodaje:

ubijena gordana d.
ubijena gordana d.foto: Printscreen/Facebook

- Zverski se branila, ali je on bio jači od nje i nije uspela da mu pobegne. Uzeo je zatim nož iz kuhinje i počeo da je ubada u predelu leđa i stomaka. Izbo je najmanje tri puta.

Kako navodi naš sagovornik, nesrećna žena je počela da krvari i pala je na pod nasred kuće.

- Kad je video šta je uradio, pa je pored nje na kolena, a zatim ustao i otišao do kupatila kako bi oprao ruke koje su mu bile krvave do lakata. Gordanu je onako u lokvi krvi ostavio da leži i navodno je pokrio nekim stvarima koje su bile u dnevnom boravku - kažu komšije i dodaju da je vlasnik kuće, koji je inače, teško bolestan bio van prostorije.

kuća u kojoj se dogodilo ubistvo
kuća u kojoj se dogodilo ubistvofoto: Dragan Marinković

- Čovek se umalo nije šlogirao kada je video da Gordana leži na podu, a Saša je pozvao policiju i ispričao im šta se dogodilo. Zatim je izašao iz kuće i otišao u lokalnu prodavnicu gde je prodavačici i jednoj mušteriji prilikom kupovine cigareta rekao da je ubio Gordanu.

Prema rečima meština, Saša se zatim vratio u kuću gde je ubio žrtvu i sačekao policiju.

- Sedeo je i čekao policiju, a kad su došli mirno je ispružio ruke i oni su ga odveli. Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt žrtve - kažu oni.

Pa da podsetimo, Saša I. je i ranije bio u zatvoru više od decenije i to zbog ubistva čoveka kog je ubio na granici BiH i Hrvatske, a iza rešetaka je bio i zbog droge. Nesrećna žena nekoliko puta je prijavljivala nasilnika, ali je svaki put na kraju odustala od prijave.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track