BILI SU NERAZDVOJNI DOK NJEGOV DRUG NIJE DOŽIVEO NESREĆU Komšije Uroša koji je pao sa terase u šoku: Tužno je što je tako stradao
Foto: Kurir/Z.G.

nesrećni slučaj

BILI SU NERAZDVOJNI DOK NJEGOV DRUG NIJE DOŽIVEO NESREĆU Komšije Uroša koji je pao sa terase u šoku: Tužno je što je tako stradao

Crna Hronika -

Nadležni organi naložili su obdukciju tela mladića Uroša J. (28) iz Užica, koji je stradao padom sa terase na stepenice iz kojih je virela armatura, koja je probila telo.

- Naložena je obdukcija jer je tako pravilo kada su u pitanju iznenadne i nagle smrti. U ovom slučaju verovatno se radi o nesrećnom događaju – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Uroš je poginuo kada je pao sa terase, sa visini oko 1,5 m na stepenište iz koga je virela armatura. Pri padu pao je na armaturu koja je probila njegovo telo i usmrtila. To se dogodilo u nedelju rano, kada je došao u posetu svom drugu, koji je bio u invalidskim kolicima. Kucao je na vrata, ali niko nije otvarao, jer su svi spavali. Kada je telo primećeno odmah je pozvana policija i vatrogasci.

Još se ne zna kako je došlo do pada. Majka Uroševog druga, koja je bila jako potresena, sumnja da se naslonio na invalidska kolica koja su bila na ivici terase i da su se ona izmakla, pa je Uroš izgubio ravnotežu i pao.

- Uroš i taj drug su bili nerazdvojni drugovi. Bili su malo nestašni do pre dve do tri godine, kada je taj drug doživeo nesreću i tešku povredu koja ga je vezala za invalidska kolica. Nakon toga Uroš se smirio. Viđao sam ga ponekad rano ujutru, a ponekad i popodne, da često trči na terenu u Turici. Baš je tužno da tako mlad i tako da strada – kaže Urošev komšija i dodaje da Uroš ima brata košarkaša, koji igra u rumunskom klubu.

(Kurir.rs/Z.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track