MILJKOVIĆEVA ŽENA PONOVO DOŠLA U SUD Razmenjivala signale sa mužem, a izborom odeće želela da pošalje POSEBNU PORUKU? FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas

suđenje kriminalnom klanu

MILJKOVIĆEVA ŽENA PONOVO DOŠLA U SUD Razmenjivala signale sa mužem, a izborom odeće želela da pošalje POSEBNU PORUKU? FOTO

Crna Hronika -

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića kome se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu zbog optužbi da je sa Veljkom Belivukom stvorio klan koji je brutalno likvidirao svoje žrtve, ponovo prisustvuje suđenju na kom treći svedok-okrivljeni Nikola Spasojević, odgovara na Miljkovićeva pitanja.

Inače, Tanja danas sedi u publici najveće sudnice Specijalnog suda, a po dolasku se srdačno javila svim optuženima.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Navodno je posebno bila skoncentrisana na supruga, kom je poslala poljupce, a on je njoj u znak pozdrava namignuo. Tanji Miljković, srdačno se javio i Veljko Belivuk.

Tokom današnjeg suđenja ona je negodovala dok je Spasojević odgovarao na pitanja njenog supruga, a cinično se nasmejala kada je govorio o tome koliko se plašio Miljkovića i Belivuka, naročito kada je rekao da bi ga do sada pojele ribice da im se usprotivio.

Inače, za razliku od prošlog puta kada je došla sva u belom, danas je obukla crne pantalone i sako, pa se nametnulo pitanje da li je crnim stajlingom želela da pošalje neku posebnu poruku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track