KOMADIĆ KOSTI NA TESTERI KOJU JE BRAJAN BACIO U ĐUBRE: Isplivali novi detalji o brutalnom ubistvu Ane Volš, OVO JE SPISAK DOKAZA
Foto: Youtube/WCVB Channel 5 Boston, STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Pr

suđenje u americi

KOMADIĆ KOSTI NA TESTERI KOJU JE BRAJAN BACIO U ĐUBRE: Isplivali novi detalji o brutalnom ubistvu Ane Volš, OVO JE SPISAK DOKAZA

Crna Hronika -

Istražitelji su pronašli "komadić kosti" na metalnoj testeri koju je Brajan Volš, navodno, bacio u kontejner nakon što je ubio svoju ženu, navodi se u sudskim dokumentima.

Brajan Volš (47) bio je u četvrtak na sudu u Masačusetsu prvi put otkako je optužen za ubistvo, supruge Ane, rođene Beograđanke.

On se izjasnio da nije kriv za optužbe da je na smrt pretukao svoju 39-godišnju suprugu u njihovoj kući u Kohasetu i bacio njeno telo, koje istražitelji još uvek nisu pronašli.

Brajan Volš u sudnici
Brajan Volš u sudnici foto: Youtube/WCVB Channel 5 Boston

Među prikupljenim dokazima je i ručna testera koja je pronađena u kontejneru preko puta kuće njegove majke u Svampskotu u Masačusetsu.

- U istom kontejneru pronađeni su i ključevi "folksvagena", Anin karton za vakcinaciju protiv kovida, sat Hermes i Guči ogrlica, za koju je poznato da je Ana nosila, čizme Hunter, crna Prada torbica i kratki crni kaput - navodi se u sudskom podnesku od 27. aprila.

Istražitelji su, takođe, pronašli prostirke za koje se činilo da su iz dnevne sobe i kuhinje Volšovih, a koje su „sadržale crveno smeđe mrlje" i "brojne predmete identične" onima koje je Brajan, navodno, kupio u dve prodavnice u vreme Aninog nestanka.

Tri slike sa nadzornih kamera, na kojima se vidi Brajan Volš kako kupuje velike količine sredstava za čišćenje i nosi kesu za smeće nalaze se među ključnim dokazima koji su u četvrtak prezentovani u sudu.

Na jednoj slici, Brajan se vidi kako gura kolica za kupovinu 8. januara između 16:12. i 16.56 časova. Neki od artikala u kolicima su tri krpe i četke, dve velike prozirne cerade, dve rolne lepljive trake, zaštitno odelo sa čizmama i kapuljačom, kanta za brisanje podova, tri kante sa poklopcima, dva para zaštitnih naočara, nož, dva džaka sode bikarbone i sekira. Mnogi od ovih predmeta pronađeni su u kući Volšovih u Kohasetu nakon što je policija izvršila nalog za pretres kuće 8. januara.

Ana Volš
Ana Volš foto: Printscreen Instagram

Na drugoj slici, Brajan se vidi 1. januara oko 17:13 na parkingu u Svampskotu, gde se vidi kako izbacuje crnu kesu za đubre. Otprilike sat vremena kasnije, u 18.05 sati 1. januara, Brajan je viđen na sigurnosnim kamerama kako kupuje u marketu, gde je kupio alat u vrednosti od 450 dolara, uključujući ručnu testeru, navodi se u sudskim dokumentima.

Istražitelji su pronašli ručnu testeru, za koju kažu da je Brajan Volš bacio u kontejner nakon što je navodno ubio svoju suprugu Anu.

Slike kao dokaz

1 / 4 Foto: printscreen/7News - WHDH Boston, Quincy District Court

- Na toj testeri je pronađen delik ljudske kosti, u toku su analize koje će pokazati da li je to kost ubijene žene - objašnjavaju izvori.

Na ročištu je otkriveno i da je Ana namervala da se razvede od Brajana i da njihova tri dečaka povede sa sobom u Vašington.

- U braku Ane i Brajana postojale su velike tenzije. Ana je bila nezadovoljna time što će Brajan morati u zatvor zbog prodaje lažnih Vorholovih slika. Takođe, Brajan je sumnjao da ga žena vara, pa je skrinšotovao slike sa Instagram profila njenog prijatelja iz Vašingtona i preko svoje majke je unajmio privatnog detektiva kako bi dokazao neverstvo szpruge - podsećaju izvori šta je otkriveno na suđenju u četvrtak.

Takođe, otkriveno je i da je Ana imala polisu životnog osiguranja na 2,7 miliona dolara, a da je Brajan jedini korisnik te polise.

Posle održanog ročišta u sudu u norfloku, novinari su uzvikivali pitanja Brajanu dok ga je policija izvodila iz zgrade suda. "Da li si ubio Anu, Brajane?", pitali su novinari, a on je odmahivao glavom.

(Kurir.rs / Fox News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja