ISPISALA SE PRE PAR MESECI, PA SE VRATILA SA NOŽEM: Detalji incidenta u beogradskoj školi! Supruga Saše Matića hitno došla po dete
Foto: Nemanja Nikolić

ISPISALA SE PRE PAR MESECI, PA SE VRATILA SA NOŽEM: Detalji incidenta u beogradskoj školi! Supruga Saše Matića hitno došla po dete

Crna Hronika -

Danas se u privatnoj školi "Ruđer Bošković" u Beogradu dogodio incident, kada je bivša učenica (15) došla u školu i nožem napala druga i nastavnicu.

Devojčica je prvenstveno je upala u školu sa kuhinjskim nožem i napala nastavnicu istorije čime joj je nanela posekotinu, ali na svu sreću niko nije povređen.

Vidno potresena deca su, kako saznaje Kurir, pozvala odmah roditelje da dođu po njih, a u školu je po dete došla i Anđelija Matić, žena poznatog pevača Saše Matića.

1 / 2 Foto: Nemanja Nikolić

Iz škole su upravo izašla vozila forenzike, hitne pomoći i policije.

Ranije danas, jedna škola u Kaluđerici zvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka jučerašnjeg masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Takođe, u Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta ćutanja. Odmah potom, baveštene su sve službe, policija je odmah izašla i privela dečaka.

Ovaj incident dešava se samo jedan dan nakon što je učenik osnovne škole na Vračaru ubio osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track