KOBNOG DANA POSLE ŠKOLE TREBALO JE DA ZAJEDNO IDEMO NA SOLFEĐO: Drugarica dečaka koji je počinio masakr na Vračaru otkrila detalje
Foto: Privatna arhiva, Tamara Trajković/Espreso

u šoku

KOBNOG DANA POSLE ŠKOLE TREBALO JE DA ZAJEDNO IDEMO NA SOLFEĐO: Drugarica dečaka koji je počinio masakr na Vračaru otkrila detalje

Crna Hronika -

Stravična tragedija koja se dogodila 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, prilikom čega je trinaestogodišnji dečak ubio osam svojih školskih drugara i radnika obezbeđenja, a ranio njih sedmoro, ostavila je velike posledice na sve građane.

Naime, svi su u šoku kako je to moglo da se dogodi tako finoj porodici i kako se to ponašanje ranije nije ispoljilo, već je dečak uvek ostavljao utisak mirnog i kulturnog deteta, dobrog đaka i uspešnog u svojim vannastavnim aktivnostima.

Vračar, pucnjava, OŠ Vladislav Ribnikar, K.K., Kosta Kecmanović
foto: Privatna arhiva

Kako nam kažu oni koji poznaju dečaka, on je kobnog dana, 3. maja, nakon nastave u školi "Vladislav Ribnikar", trebalo da ima i čas u muzičkoj školi, koju je pohađao.

Njegovi drugovi iz grupe u muzičkoj školi potpuno su u čudu nakon tragedije i, kako su ispričali svojim poznanicima, niko od njih nije primetio da on ima takve sklonosti ili da planira takvo zlo.

- Ja sam taj dan trebala da budem sa njim na solfeđu. Ne mogu da verujem da je mogao to da uradi. Uvek je bio jako miran i dobar, smejao se, družio se sa nama, uopšte ga nismo izbegavali - kaže drugarica iz muzičke škole.

Trinaestogodišnji počinilac ovog nemilog događaja je po svemu sudeći, bio izuzetno inteligentan i pametan dečko.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Njegovi dani su bili ispunjeni različitim hobijima, od muzičke škole, do košarke, karatea, spremanja za takmičenja, streljane i slično, a ljudi koji su govorili o njemu, bili su jednako iznenađeni njegovom sposobnošću da počini ovakav masakr.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track