DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U SEVERNOJ MITROVICI: 2 ranjena, još se ne zna motiv pucnjave (VIDEO)
Foto: Kosovoonline

DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U SEVERNOJ MITROVICI: 2 ranjena, još se ne zna motiv pucnjave (VIDEO)

Crna Hronika -

Dve osobe koje su ranjene pucnjavi koja se desila noćas oko 2 sata u Severnoj Mitrovici, nalaze se na odeljenju hirurgije u bolnici u tom gradu i nisu životno ugrožene.

Kako je za Kosovo onlajn potvrdio zamenik regionalnog direktora Kosovske policije za sever Kosova Veton Eljšani istraga o ovom slučaju je u toku i policija traga za osumnjičenima.

Kosovo i Metohija
foto: Printscreen

"Dve osobe koje su ranjene sinoć oko 2 sata, u Ulici Čika Jovinoj u Severnoj Mitrovici, nalaze se u bolnici, a policija intenzivno traga za osobom koja je u njih pucala", rekao nam je Eljšani.

On nije mogao da iznese više detalja, niti mogući motiv ovog dela.

1 / 6 Foto: Kosovoonline

"Slučaj se vodi kao pokušaj ubistva, za sada ne možemo dati više detalja, jer se radi o osetljivom slučaju gde su uključene policijske snaga i potraga za izvršiocima je u toku. Još je rano govoriti o motivu ovog dela", kazao je Eljšani.

Dežurni hirurg u bolnici u Severnoj Mitrovici Gojko Igrutinović izjavio je za Kosovo onlajn da su dve osobe u ranim jutarnjim satima primljene na odeljenje hirururgije.

"Oni imaju povrede donjih ekstremiteta koje su nanete vatrenim oružjem. U pitanju su osobe starosti između 20 i 30 godina i smešteni su na odeljenje intenzivne nege. Oni nisu životno ugroženi", potvrdio je Igrutinović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track