SASLUŠAN GINEKOLOG KOJI JE HTEO DA PREGAZI POLICAJCA: "Besnom mečkom" ga odgurivao niz ulicu, a evo kako se branio
Foto: Facebook, Printskrin/Instagram

SASLUŠAN GINEKOLOG KOJI JE HTEO DA PREGAZI POLICAJCA: "Besnom mečkom" ga odgurivao niz ulicu, a evo kako se branio

Crna Hronika -

Povodom dogadjaja na raskrsnici ulice Milentija Popovića i ulice Bulevar Zorana Đinđića, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 19.05.2023.godine osumnjičenom M.B. (51) zbog izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

00:46

Poznati Bogradski ginekolog krenuo mercedesom na policajca

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemiravanja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja