OTAC I SIN UBILI POZNANIKA ZBOG NESUGLASICA?! Detalji zločina u Jagodini, meštani otkrivaju: Letvom su ga ciljali direktno u glavu
Foto: Zorana Jevtić

užas

OTAC I SIN UBILI POZNANIKA ZBOG NESUGLASICA?! Detalji zločina u Jagodini, meštani otkrivaju: Letvom su ga ciljali direktno u glavu

Crna Hronika -

U Jagodini, u naselju Sarina međa, danas se u ranim jutarnjim časovima dogodilo ubistvo. Sumnja se da su otac O. K. (50) i sin V. K. (34) nasmrt pretukli muškarca M. Đ. (40).

Prema rečima izvora, otac i sin su žrtvu udarali rukama, nogama i drvenom letvom, kojom su mu zadali više udaraca u glavu.

- Sve se desilo iza jedne prodavnice, na mestu na kom se okupljaju uglavnom radnici i lokalci kako bi popili pivo ili neko drugo piće. Žrtva i osumnjičeni se poznaju od ranije, a navodno je uhapšeni O. K. imao s njim neke nesuglasice i neraščišćene račune od ranije, zbog čega su se juče posvađali - priča izvor Kurira i dodaje:

- Otac i sin su, kako se sumnja, besomučno udarali M. Đ. sve dok nije izdahnuo. Šutirali su ga i kada je pao, a letvom su ga ciljali direktno u glavu.

Na mestu zločina bili su vidljivi tragovi krvi. Policija je odmah nakon zločina uhapsila dvojicu osumnjičenih. Obojica su bili u vidno alkoholisanom stanju. Prema navodima komšija, osumnjičeni otac i sin važe za problematične ljude i za njih nemaju reči hvale.

- Problematični su i vole da popiju. Kada se napiju postaju agresivni i znaju da prave haos. Što se tiče konkretnog slučaja, ne znamo zbog čega su tukli poznanika - rekao je jedan komšija.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

(Kurir.rs - J. K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja