OVO JE RUSKINJA KOJU JE MUŽ NASMRT IZBO U PANČEVU: U Srbiji želela da započne novi život, pa UBIJENA ZAJEDNO SA SINOM (9)
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

stravično

OVO JE RUSKINJA KOJU JE MUŽ NASMRT IZBO U PANČEVU: U Srbiji želela da započne novi život, pa UBIJENA ZAJEDNO SA SINOM (9)

Crna Hronika -

Stravičan zločin dogodio se u Pančevu, kada je muškarac, inače ruski državljanin ubio suprugu i sina, a zatim presudio sebi.

Naime, ruski državljanin A.G., njegovi supruga Olga G. i sin (8) nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata.

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

- Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu - kaže sagovornik i dodaje:

- Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Kako dalje navodi naš sagovornik s njima je bio i tinejdžer (18), inače Olgin sin iz prvog braka, ali je pre nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju.

- S njima je ostao deevetogodišnji sin. Stan u kom se dogodio krvavi pohod kupili su pre dva meseca.

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima.

Za zločin se saznalo kada je ćerka ubijene žene iz prvog braka počela da se raspituje za majku jer joj se nije javljala 12 sati.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track