Najnovije vesti

OVO JE SRPSKI PAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ĆERKE (3) U ŠVAJCARSKOJ: Bivši šef Srbina otkrio kako se ponašao na poslu (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

OVO JE SRPSKI PAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ĆERKE (3) U ŠVAJCARSKOJ: Bivši šef Srbina otkrio kako se ponašao na poslu (FOTO)

Crna Hronika
12:45h

- Srećan ti put, anđele mali reči su kojima su se najbliži oprostili od devojčice (3) za čije su ubistvo u Švajcarskoj osumnjičeni njen otac i maćeha, inače srpski par.

Dete je preminulo prošlog petka, a na njenom telu su nađene brojne povrede, pretpostavlja se od fizičkog zlostavljanja. Plišana životinja i nekoliko sveća ostavljeni su ispred zgrade gde je devojčica živela. Forenzičari iz stana iznose dokaze u nekoliko kesa i plastičnih kontejnera.

Švajcarska
foto: Printscreen/www.blick.ch

Za mnoge, sudbina ove devojčice je neshvatljiva. Tako i za bivšeg poslodavca njenog oca.

- Toliko se borio da mu dete dođe iz hraniteljske porodice - rekao je za Blik.

Otac (24) je pre oko tri godine bio zaposlen kao pomoćnik montera za ventilacione sisteme u svojoj firmi. Tu je radio do decembra 2022.

Švajcarska
foto: Printscreen/www.blick.ch

- Bio je pouzdan. S vremena na vreme je bio odsutan, ali samo zato što je išao na razgovore kod nadležnih. Jednom je jednostavno nestao - kaže bivši šef.

- Tada smo mu predložili da potraži poslodavca koji je malo fleksibilniji. Nikada nije bilo znakova da je bio nasilan. Ne možemo da zamislimo da je on ubio dete.

- I drugo dvoje dece smo sretali, a žena je bila dva puta na našoj božićnoj večeri. Sve je delovalo normalno. Zato je sve ovo je za nas nezamislivo.

Švajcarska
foto: Privatna arhiva

Kako deda i baka devojčice kažu da devojčica potiče iz vanbračne veze oca. Prema rečima bake i dede, biološka majka ne može da brine o detetu.

"Majka nije brinula o njoj, a dete je povređeno prilikom boravka u hraniteljskoj porodici, zbog čega je odvedena u bolnicu. Tada je sin odlučio da je uzme kod sebe. Kod sina i snaje je došla jesenas. Maćeha ju je prihvatila kao da je njena", tvrdi baka devojčice.

Oni kažu da su za smrt unuke saznali tek iz medija. Ističu i da ne znaju gde su odvedeni dečaci nakon tragedije.

Ni baka i deda, ni prijatelji porodice ne mogu da objasne kako je ubistvo devojčice moglo da se desi. Par je delovao srećno i na društvenim mrežama redovno je objavljivao fotografije dece. Na dan smrti devojčice, otac je postavio slike troje mališana, na kojima deca poziraju kraj vodopada na Rajni.

(Kurir.rs/Blick)

Bonus video:

01:55

4 GODINE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU: Otac iz pakla osuđen na godinu i 8 meseci zbog silovanja deteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track