"ZAŠTO NISTE DOŠLI JUČE?" ZORAN MARJANOVIĆ PITAO NAJBLIŽE! Ovo su ključni dokazi zbog kojih je osuđen na 40 godina ZBOG UBISTVA!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

ubistvo pevačice jelene marjanović

"ZAŠTO NISTE DOŠLI JUČE?" ZORAN MARJANOVIĆ PITAO NAJBLIŽE! Ovo su ključni dokazi zbog kojih je osuđen na 40 godina ZBOG UBISTVA!

Crna Hronika -

Odbijen zahtev odbrane okrivljenog za izuzeće člana sudskog veća, pa je juče počelo čitanje prvostepene presude

U Apelacionom sudu u Beogradu, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene, juče je odbijen zahtev njegovih advokata za izuzeće sudije, člana sudskog veća.

Sudija počela sa čitanjem presude Višeg suda u Beogradu koja je obrazložena na 698 strana i istakla da će zbog žalbi koje su advokati odbrane uputili, fokus biti na dokaznom postupku vezonom za zaključke sudskih veštaka, DNK analizu i analizu baznih stanica.

Jelena Marjanović
foto: Privatna Arhiva

Sudsko veće Višeg suda u Beogradu kao dokaze koji opovrgavaju Zoranovu odbranu, koja je juče takođe pročitana, navodi i mišljenje stručnjaka koji su naveli da je blato na njegovim pantalonama identično sastavu zemlje u delu kanala u kom je pronađeno Jelenino telo.

- Sud je poklonio veru sudskim veštacima koji su analizirali zemlju i naveli da se samo uzorci iz kanala, sa mesta gde je pronađeno telo pokojne Jelene Marjanović, poklapaju sa uzorcima zemlje uzete sa odeće optuženog Marjanovića, a da se zemlja izuzeta izvan tog mesta iz kanala ne poklapa sa zemljom u njemu - navedeno je u prvostepenoj sudskoj presudi.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Osim ovakovog zaključka stručnjaka, navode se i DNK tragovi nađeni na Jeleninoj odeći gde je osim njenog pronađen i Zoranov DNK.

- Proveravaju se svi navodi presude na koji su sudskom veću ukazali advokati odbrane, pa tako i šta su njih dvoje kobnog dana imali na sebi od odeće, jer je i tu došlo do određenih nepoklapanja prema opisima i fotografijama - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Svi dokazi biće razmotreni i biće preduzete neophodne radnje kako bi ovaj slučaj dobio konačan epilog.

Inače, juče su kao podrška Zoranu Marjanoviću, koji je doveden iz pritvora u marici, u sud došli njegov brat Miloš, ali i sin iz prvog braka, Uroš.

Sednica se nastavlja danas.

Obratio se sinu i bratu

Zašto niste došli juče?

Za razliku od prvog dana u Apelacionom sudu, kada se Zoran pojavio u crnoj majici, trenerci i patikama bez pertli, juče je izgledao drugačije.

Pred sud je izašao u crnoj košulji, sivom sakou i plavim pantalonama. Marjanović se na izlasku iz sudnice obratio bratu i sinu, a onda im viknuo "vidimo se".

- Zašto niste došli juče, pitao ih je Zoran, a oni su odgovorili: "Nismo znali da možemo", pa im je on onda rekao i "vidimo se" - objašnjava izvor Kurira.

Kurir.rs - D. Antonijević

Bonus video:

01:05

Slučaj Marjanović i dalje pod velom tajne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track