OVO JE BRAČNI PAR ČIJA SU TELA NAĐENA U ŠAHTU U VETERNIKU: Komšije u šoku nakon što su ČULE ŠTA SU SNIMILE KAMERE (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

divne komšije, tako prijatnji ljudi

OVO JE BRAČNI PAR ČIJA SU TELA NAĐENA U ŠAHTU U VETERNIKU: Komšije u šoku nakon što su ČULE ŠTA SU SNIMILE KAMERE (FOTO)

Crna Hronika -

Stravična tragedija dogodila se u Novom Sadu u naselju Veternik, kada su u šahti pronađena tela muškarca i žene, inače bračnog para.

Naime, pretpostavlja se da su nastradali od strujnog udara, kada su ušli u šaht hidrofora u svom dvorištu. Njihov unuk pronašao je tela jedno preko drugog.

Tragedija se dogodila danas oko 15 sati u ovom novosadskom naselju.

Izvor Kurira naveo je da je sigurnosna kamera zabeležila čitav događaj.

Kako je rekao, na snimku se može videti kako je prvo u šahtu ušao muškarac, da bi potom za njim ušla i žena, ali nažalost nisu izašli. Istraga će utvrditi šta im se dogodilo.

Izvor je takođe istakao da ne postoji sumnja da je u pitanju krivično delo.

- Verovatno se radi o nesrećnom slučaju. Nema indicija da je u pitanju neki zločin. Istraga je u toku - rekao je izvor Kurira.

Komšije u šoku

- Čuli smo policiju i vatrogasce sa sirenama, i isprva smo mislili da se zapalila radionica koja se nalazi do njihove kuće. Uplašili smo se jer je tu firma za stolariju, ali kad smo se približili videli smo da se sve vrti oko šahta kuće naših dragih komšija - kaže jedan od stanara ulice u Veterniku i dodaje da se sumnja da je u šaht prvo ušao muškarac, a kada je počela da ga trese struja, žena je ušla kako bi mu pomogla i tako su tragično okončali živote.

- Šokirali smo se kad smo čuli da su umrli. Saznali smo da se na video-zapisima sa kamera vidi kako prvo u šaht ulazi naš komšija, a za njim i njegova supruga. Nažalost, ne vidi se kako iz njega izlaze. Udarila ih je struja.

- Oni su divne komšije, tako prijatni ljudi, zaista je bilo divno provoditi vreme s njima - kažu žitelji ovog kraja i dodaju:

- Prvo je morala da se isključi struja u celom kvartu, da bi im se uopšte prišlo i pokušalo da se pomogne. Nažalost, već je bilo kasno i oni su bili jedno preko drugog u šahtu - kaže izvor iz istrage.

Tela su poslata na obdukciju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja