DANAS JE SAHRANA DEČAKA (3) IZ NOVOG PAZARA: Vozač audija ga udario u Ulcinju dok se kretao u rikverc, dete preminulo u bolnici
Foto: Shutterstock

tragedija

DANAS JE SAHRANA DEČAKA (3) IZ NOVOG PAZARA: Vozač audija ga udario u Ulcinju dok se kretao u rikverc, dete preminulo u bolnici

Crna Hronika -

Dečak (3) iz Novog Pazara, koji je nastradao u Ulcinju kada ga je udario automobil "audi A6" kojim se A. D. (27) kretao u rikverc danas će biti sahranjen na Velikom groblju.

Od mališana koji tragično izgubio život dok je, kako se nezvanično saznaje, sa roditeljima bio na odmoru u vikendici, oprostiće se najmiliji kao i rodbina i prijatelji njegove porodice.

Iza mališana ostali su roditelji i mlađi brat koji, prema informacijama, ima samo godinu dana.

- Jeziva tragedija dogodila se u nedelju oko 14 sati kada je trogodišnjeg dečaka udario automobil "audi A6" kojim je upravljao A.D. i koji se kretao u rikverc. Dete je odmah nakon nesreće transportovano u Opštu bolnicu Bar, ali je, uprkos naporima lekara, preminulo od zadobijenih povreda - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Ulcinju Faruk Resulbegović potvrdio je da je vozač A.D. (27) iz Tutina lišen slobode. Vozaču su uzeti uzorak krvi i urina kako bi se videlo da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Takođe, zaplenjeno je vozilo, koje će biti predmet veštačenja.

Kako je došlo do jezive tragedije biće utvrđeno istragom koju obavlja policija u Ulcinju.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track