DVOJICA BEOGRAĐANA UHAPŠENA NA GRANICI: Napali mladića u Tivtu pa pokušali da se vrate u Srbiju
Foto: Profimedia/AFP/Savo Prelević

CRNA GORA

DVOJICA BEOGRAĐANA UHAPŠENA NA GRANICI: Napali mladića u Tivtu pa pokušali da se vrate u Srbiju

Crna Hronika -

Crnogorska policija uhapsila je Beograđane F. Ž. (26) i P. A. (26) zbog sumnje da su 28. juna fizički napali mladićća u Tivtu.

- Odjeljenju bezbjednosti Tivat je 28. juna jedno lice prijavilo da je u mestu Seljanovo fizički napadnuto od strane njemu nepoznatih lica koja su se nakon toga udaljila u nepoznatom pravcu. Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica u odnosu na ovaj događaj - navodise se u policijskom saopštenju koje prenose crnogorski mediji.

Nakon prikupljenih operativnih podataka, kako piše portal Borba, pregleda raspoloživih video zapisa nadzornih kamera i drugih mera i radnji koje su preduzete, policijski službenici Odjeljenja bezbednosti Tivat su došli do sumnje da su pomenutog dana, nakon verbalnog sukoba F.Ž. (26) i P.A. (26) iz Beograda, fizički napala oštećenog.

Granični prelaz Ilustracija
Granični prelaz Ilustracijafoto: printscreen RTCG

Nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru je kvalifikovao krivično delo - nasilničko ponašanje.

Budući da je postojala pretpostavka da će osumnjičeni napustiti Crnu Goru, sa događajem su upoznati i službenici granične policije.

- Pripadnici granične policije su 30. juna na graničnom prelazu „Ranče" kontrolisali vozilo marke "mercedes" beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao P. A., a sa kojim se u vozilu nalazio F.Ž. U koordinaciji sa policijskim službenicima Odjeljenja bezbednosti Pljevlja, a po nalogu postupajućeg tužioca, ova lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja gdje su od njih prikupljena obaveštenja na okolnosti prijavljenog događaja - saopštila je policija.

Po nalogu tužioca oni su uhapšeni i doneto je rešenje o zadržavanju do 72 sata.

Kurir.rs/ Borba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track