STRAVIČNI DETALJI JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Sin se razneo bombom, a onda je otac karabinom upucao ženu i sebe!
Foto: Damir Dervišagić

užas u dobrom polju

STRAVIČNI DETALJI JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA: Sin se razneo bombom, a onda je otac karabinom upucao ženu i sebe!

Crna Hronika -

Isplivali su detalji jezive porodične tragedije u boljevačkom selu Dobro Polje.

Iako se najpre verovalo da je sin ubio majku i pokušao da ubije oca, a onda presudio sebi sada je istina još tragičnija.

- Sin je naime usred porodične kuće sebe razneo bombom, videvši to, otac je uzeo karabin i najpre ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Razneo je pola lica, ali je preživeo. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično – kažu nam nadležni.

Ova porodica, po priči meštana, često je bila u alkoholisanom stanju, a meštani veruju da su i danas pre tragedije i zločina konzumirali alkohol. Oni su inače korisnici socijalne pomoći, neprekidno su se svađali, tukli i bili pod dejstvom alkohola, kažu meštani.

- Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušao i sebe da ubije, takođe je nelegalan – saznajemo od nadležnih.

Ova porodica, kažu meštani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju tačno gde se on nalazi.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja