OVO JE OTAC IZ BOLJEVCA, JEDINI PREŽIVEO PORODIČNI HOROR: Razneo mu se sin, on ubio ženu i pucao sebi u glavu! Komšije progovorile
Foto: Facebook

dobro polje

OVO JE OTAC IZ BOLJEVCA, JEDINI PREŽIVEO PORODIČNI HOROR: Razneo mu se sin, on ubio ženu i pucao sebi u glavu! Komšije progovorile

Crna Hronika -

D. P. (25) u porodičnoj kući u selu Dobro Polje kod Boljevca sam sebe je razneo bombom, nakon čega je njegov otac Z. P. (55) pucnjem iz karabina ubio svoju suprugu B. P., a majku mladića, pa sebi pucao u glavu.

Kako smo saznali, otac je prevezen u KC Niš gde je odmah operisan. On je jedini preživeo, iako mu je rana od metka uništila pola lica.

Meštani sela Dobro Polje kažu da je njihova kuća daleko od centra sela, da je izolovana i da okolo nema nijednog domaćinsta.

- Prvi rezultati istrage su pokazali da je D.P. bombu koja ga je raznela držao u rukama jer mu je utroba bila raznešena - kaže izvor Kurira.

Zlatko Paunović, Boljevac
foto: Facebook

Kako saznajemo, pokojni mladić je najstariji od dece u porodici i živeo je sam sa roditeljima, dok su mu brat i sestra u drugim gradovima.

- Međusobno su se svađali i tukli, nasrtali su i na meštane, izazivali svađe i tuče. Svo troje su bili korisnici socijalne pomoći i celo selo je znalo kada oni dobijaju tu pomoć - pričaju komšije i dodaju da čim bi dobili pare od pomoći odmah bi sišli u centar sela.

- Iz automobila, koji je krntija, do daske bi odvrnuli muziku, kupovali su alkohol na litre počev od vina, piva, žestokih pića. Onda bi se bahatili, često su razbijali vozila koja su im bila u blizini, nasrtali na prolaznike, onako pijani vređali meštane, bacali svuda prazne flaše, pravili srču – dodaju meštani.

Boljevac
foto: Printscreen/Facebook

Ipak, njihovi rođaci se opraštaju i tuguju zbog tragedije, pa se jedna rođaka potresnim rečima oprostila od sina i majke.

- Tugo moja zar je moralo baš tako da bude - napisala je ona uz crnu fotografiju. Na pitanje jedne prijateljice šta se dogodilo i ko je preminuo, nesrećna žena je objasnila:

- D.se razneo bombom, a Z. je ubio ženu puškom i pokušao i on da se ubije, ali samo je razneo vilicu i sad ja u Nišu u bolnici.

Inače, kako saznajemo, njima je pre pet ili šest godina do temelja izgorela kuća u kojoj su živeli.

- Oni su u dvorištu imali dve kuće, jednu od cigala u kojoj su živeli i koja im je izgorela, i drugu od blata. Nakon požara, prešli su da žive u toj staroj kući - kažu komšije i dodaju da su loši porodični odnosi bukvalno naterali majku Z. P. da pobegne u susedno selo kod rođaka, gde sada živi.

Kurir.rs - S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja