"NOSILA JE KIKICE I MAJIČICE, NIJE IMALA DRUŠTVO ALI BILA JE KULTURNA I SVIMA SE JAVLJALA": Meštani Kovilja žale za ubijenom Noom
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Tik Tok

"NOSILA JE KIKICE I MAJIČICE, NIJE IMALA DRUŠTVO ALI BILA JE KULTURNA I SVIMA SE JAVLJALA": Meštani Kovilja žale za ubijenom Noom

Crna Hronika -

U naselju Šangaj nadomak Novog Sada gde žive baba i deda brutalno ubijene Noe Milivojev meštani kažu za Kurir da im je teško palo što je tako okončan njen život.

- Baba Smiljka i deda Đorđe kupili su kod nas u naselju kuću pre 3-4 godine. Uvek je bila drugačija, ali nama to nije smetalo. Neka radi ko šta hoće sa svojim telom. Stalno je imala te kikice, a jedno vreme je i živela s njima - kažu oni.

Noa Milivojev, mesto ubistva
foto: Stefan Stojanović Mondo, Printscreen/Tik Tok

Kako dalje navode, oni sada nisu tu jer su u crnini otišli pre nekoliko sati za Beograd.

- Sin je došao u crnini, bio je utučen, seli su u auto i otišli zajedno da daju DNK, i sve što je potrebno inspektorima - kažu oni dodaju:

- Išli smo juče kod njih kad smo saznali šta se dogodilo, oni su nemi od bola. Ni reč da izuste, nemi su od tuge i bola. Voleli su je jako to im je prvo unuče, jer je starija od brata blizanca.

Prema rečima komšija Noa je i dok je živela neko vreme sa babom i dedom lepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

1 / 37 Foto: Petar Aleksić

- Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovde naći, vređali su je i niko se nije družio s njom - kaže sagovornik i dodaje:

- Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a videle su joj se i grudi. Ona ovde nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna svima se javljala.

Podsetimo, telo nestale Noe Milivojev iz Kovilja pronađeno je juče u jednom stanu u centru Beograda. Nesreću devojku svirepo je ubio njen dečko O. D. (33) koji je i priznao ovaj užasan zločin.

Osumnjičeni O. D. (33), s kojim je bila u vezi, uhapšen je juče, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je njene delove tela isekao i stavio u kese.

Prema rečima Noinih prijatelja par je bio u vezi oko godinu dana.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja