OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO MUŽ KOD BOLJEVCA, A SIN IM SE RAZNEO BOMBOM: Niko još nije siguran u jednu stvar, istraga traje (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

dobro polje

OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO MUŽ KOD BOLJEVCA, A SIN IM SE RAZNEO BOMBOM: Niko još nije siguran u jednu stvar, istraga traje (FOTO)

Crna Hronika -

U selu Dobro Polje kod Boljevca u sredu se dogodila tragedija u kojoj su stradali D. P. (25) i njegova majka B. P, a otac Z. P. teško je ranjen. Kako je došlo do ovog nezapamćenog događaja još je misterija, ali Tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je kakvi su prve rezulatate istrage.

- Pre dva dana u boljevačkom selu Dobro Polje dogodila se neviđena porodična tragedija kada se sin D.P. (25) razneo bombom, otac Z.P. (55) je, videvši to, uzeo karabin i ubio svoju suprugu B.P., a zatim pokušao da presudi sebi hicem u glavu - saopštili su, ipak ni nisu sigurni u to kojim redosledom su se odvijali događaju u ovom krvoproliću.

Zlatko Paunović, Denis Paunović, Boljevac
foto: Facebook

- Prema prvoj verziji, sin je aktivirao bombu i ubio sebe i majku, a otac se, videvši to, ranio hicem iz karabina. Međutim, odmah posle toga, pojavile su se informacije da je sin razneo bombom samo sebe, a da je otac potom ubio svoju žene i pokušao da presudi i sebi - ispričao je izvor Kurira i dodao:

- Prema trećoj verziji, prvo je Z. P. ubio ženu i pucao u sebe, a sin je onda kraj njih aktivirao bombu. Na ovu treću verziju, koja je za sada najverovatnija, ukazuju povrede jedinog preživelog, Z. P. Naime, on pored povreda na licu od metka, ima i povrede po telu od bombe, što ukazuje da je bio blizu kada ju je njegov sin aktivirao.

Boljevac, Denis Paunovuić, Biljana Paunović
foto: Printskrin/Facebook

Takođe, prvi rezultati istrage ukazuju na to da je mladić aktivirao bombu dok ju je držao u rukama, jer mu je utroba raznesena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja