SRBI DILOVALI HEROIN I KOKAIN U AUSTRIJI, PA UHAPŠENI! Iznajmili stan, pa navukli i vlasnika da diluje za njih!
Arhivska fotografija, Foto: Profimedia / Matthias Balk / AFP

Dolijali

SRBI DILOVALI HEROIN I KOKAIN U AUSTRIJI, PA UHAPŠENI! Iznajmili stan, pa navukli i vlasnika da diluje za njih!

Crna Hronika -

Dvojica srpskih državljana (29) i (32) uhapšeni su u okolini Bregenca jer su, kako se navodi na portalima u Austriji, kao članovi organizovane kriminalne grupe, prodavali heroin i kokain "u većim razmerama" na teritoriji ovog grada.

Kako piše Kronen cajtung, prilikom hapšenja policajci su od dvojice dilera zaplenili 220 grama heroina, ulične vrednosti oko 10.000 evra.

- Deo droge bio je spreman za prodaju i spakovan u kesicama od po pet, dva i po i jednog grama. Pored toga, policajci su u stanu koji su osumnjičeni koristili, pronašli i 1.500 evra za koje se sumnja da potiče od prodaje droge - piše ovaj portal.

Sumnja se, kako piše u tekstu, da je jedan od uhapšenih, od proleća ove godine prodao oko kilogram heroina koji na ulici košta oko 50.000 evra.

- U okviru ove akcije uhapšen je i Austrijanac (36) koji je izdao stan osumnjičenim dilerima. Sumnja se da je za njih dilovao narkotike i pronalazio kupce, a sve kako bi uspeo da finansira sopstvenu zavisnost od narkotika - navodi se u tekstu.

(Kurir.rs / Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track