NOINA MAJKA NIJE MOGLA DA IZDRŽI Potresni prizori na sahrani tiktokerke: Na rukama je izneli sa groblja, pozlilo i baki (FOTO)
Foto: Kurir

tuga u kovilju

NOINA MAJKA NIJE MOGLA DA IZDRŽI Potresni prizori na sahrani tiktokerke: Na rukama je izneli sa groblja, pozlilo i baki (FOTO)

Crna Hronika -

Tiktokerka Noa Milivojev (18) sahranjena je danas na groblju u Kovilju, a na večni počinak ispraćena je uz pesmu Tiho noći.

Noinu majku su morali da iznesu iz kapele jer jedva da je mogla da stoji na nogama, pozlilo joj je i morali su da je poliju vodom.

Noa Milivojev, Kovilj, sahrana
foto: Kurir

Sanduk sa posmrtnim ostacima ubijene Noe iznesen je ispred kapele gde je rođak pročitao potresan govor.

- Čedo moje, neka te Bog primi u tvoje rajsko carstvo. Svi smo grešni, pa tako i naše čedo. Ti si sudija neba koji odlučuje o svemu, pa tako oprosti mu sve ono što je grešio. Svaki čovek je grešan, pa tako i naše čedo. Ako je uradilo, naše čedo nešto, ti mu oprosti i ako nije mario za neke stvari. Molim te primi ga u rajsko carstvo i oprosti mu i za to što je bio grešan - rekao je rođak okupljenima nakon čega je krenula tužna povorka.

1 / 27 Foto: Kurir

Noa je sahranjena uz pesmu trubača Tiho noći. Njena majka, slomljena od bola, nije mogla da izdrži pa su je u jednom trenutku u rukama izneli sa groblja.

Noa Milivojev, Kovilj, sahrana
foto: Kurir

Baka ubijene tiktokerke plakala je na sav glas, a i njoj je u jednom trenutku pozlilo.

- Jao, ne dajte ga! Kud ga vodite. Stavite - vikala je baba dok su spuštali sanduk u raku.

Podsetimo, Nou Milivojev je, kako se sumnja, emotivni partner nakon svađe zverski nožem raskomadao na četiri dela i njene delove tela potopio u četri PVC kutije i kese, a zatim u njih sipao kiselinu da se telo raspadne.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:35

DETALJI TRAGEDIJE NA ZLATARSKOM JEZERU Samohrana majka (38) odjednom nestala u vodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja