VOĐA NAVIJAČA KAIŠEM UDARIO POLICAJCA: Osuđen na dve godine zatvora i novčanu kaznu! EVO ŠTA MU JE JOŠ ZABRANJENO
Foto: @starsport

viši sud u beogradu

VOĐA NAVIJAČA KAIŠEM UDARIO POLICAJCA: Osuđen na dve godine zatvora i novčanu kaznu! EVO ŠTA MU JE JOŠ ZABRANJENO

Crna Hronika -

Po optužnom predlogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je jedan od vođa navijača Partizanove navijačke grupe "Shadows" David V. (24) osuđen na dve godine zatvora jer je 11. aprila ove godine nasrnuo na policijskog službenika prilikom pražnjenja tribine stadiona FK “Čukarički” na prekinutoj utakmici izmedju FK “Čukarički” i FK “Partizan”.

Kako Kurir saznaje, presudom Višeg suda u Beogradu on je osuđen za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

- Takođe mu je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izrečena novčana kazna od 50.000 dinara, kao mera bezbednosti zabrane prisustvovanja fudbalskim i košarkaškim utakmicama sportskog društva “Partizan” u trajanju od tri godine - otkriva izvor Kurira.

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbe.

Podsetimo, inciden zbog kog je David V. osuđen dogodio se 11. aprila na stadionu “FK Čukarički” tokom prekida domaće prvenstvene utakmice između “FK Čukarički” i “FK Partizan”, kada je on fizički napao policijskog službenika Z.A.

On je u momentu pražnjenja tribina, dok se nalazio u grupi navijača, kaišem crne boje udario Z.A. u predelu šlema i štita, a potom se udaljio u grupu navijača.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track