MISLIO DA GA VARA PA JE ISKASAPIO! Zoran je bivšu suprugu izbo 26 puta, a onda isekao vene i vrat, sada mu sude
Foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

otvoren glavni pretres

MISLIO DA GA VARA PA JE ISKASAPIO! Zoran je bivšu suprugu izbo 26 puta, a onda isekao vene i vrat, sada mu sude

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu danas je ponovo otvorio glavni pretres na suđenju Zoranu P. (52) iz naselja Glumčevo brdo, optuženom da je 6. juna prošle godine na svirep način ubio bivšu vanbračnu suprugu Snežanu S. (47) u njenoj kući u Brarajevu, nanevši joj 26 rana nožem po telu, a potom pokušao da i sebi oduzme život.

Iako je za danas bila zakazana presuda, postupajuća sudija je istakla "da nije utvrđeno zbog čega je okrivljenom Osnovno javno tužilaštvo izreklo meru zabrane prilaska, kao i da li je ubijena žena prijavila nasilje policiji nekoliko dana pre ubistva.

Snežana S, Ubistvo, Barajevo, Ubadanje
foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

Optuženi se zatim javio za reč i kazao da mu je pomenuta mera izrečena zbog bivše žene dok su se razvodili. Sudija je sledeće suđenje zakazala za 19. septembar i pozvala dva svedoka da tada iznesu svoja saznanja o tome da li je ubijena prijavljivala nasilje, pošto je jedan od njih rekao da ju je savetovao da to učini.

U završnim rečima postupajući tužilac je predložio sudu da Pavlovića osudi na kaznu doživotnog zatvora, čime se saglasio i punomoćnik oštećenih. S druge strane, branilac okrivljenog istakao je da je nesporno utvrđeno da je on ubica, ali "da je bitno analizirati njegovu ličnost, odnosno, da nikad nije ni krivično ni prekršajno odgovarao". Zbog toga je predložio sudu da Zoranu P. osudi na blažu kaznu zatvora i da mu pritvor zameni zabranom napuštanja stana.

Snežana S, Ubistvo, Barajevo, Ubadanje
foto: Kurir.rs

Okrivljeni je na kraju dodao da se kaje, da ne zna zašto je počinio ubistvo i da bi više voleo da je on "na njenom mestu". Optužnicom se tereti da je u alkoholisanom stanju 5. juna prošle godine oko 12 časova došao do kuće u kojoj je živela Snežana i u dvorištu joj nožem zadao 26 uboda po vratu, trupu i gornjim udovima! Samo zato što je umislio da se zaljubila u drugog muškarca.

Potom je sebi isekao vene i naneo povrede nožem po vratu i grudnom košu, ali je kolima Hitne pomoći ubrzo prevezen u Urgentni centar.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track