KRAGUJEVČANIN PROVALIO U FIRMU, UKRAO PREDMETE VREDNE MILION I PO DINARA: Akcija policije, uhapšen još jedan zbog heroina
Foto: Nemanja Nikolić

oglasio se mup

KRAGUJEVČANIN PROVALIO U FIRMU, UKRAO PREDMETE VREDNE MILION I PO DINARA: Akcija policije, uhapšen još jedan zbog heroina

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili S. D. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je, u noći između 12. i 13. jula ove godine, provalio u prostorije jedne firme u Kragujevcu i ukrao 200 komada aluminijumskih krugova za izradu saobraćajne signalizacije.

Svi ukradeni predmeti, čija se vrednost procenjuje na oko 1.500.000 dinara, pronađeni su i biće vraćeni vlasniku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su N. Đ. (1998) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na području Aranđelovca, prilikom kontrole automobila „golf 4“, kod osumnjičenog koji se nalazio na mestu suvozača, pronašla oko 22 grama heroina.

Takođe, u vozilu je zatečen i tridesetosmogodišnji muškarac iz okoline Aranđelovca, kod koga je policija pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom N. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, u

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track