POTRESNO! DECA OSTALA BEZ OBA RODITELJA, IAKO JE ON ŽIV: Ispovest rođake ubijene Kristine u Sidneju, presudio joj bivši muž Srbin
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

POTRESNO! DECA OSTALA BEZ OBA RODITELJA, IAKO JE ON ŽIV: Ispovest rođake ubijene Kristine u Sidneju, presudio joj bivši muž Srbin

Crna Hronika -

Dušan Rakić, poreklom iz Srbije, brutalno je ubio svoju bivšu suprugu Kristin u Sidneju u Australiji, a onda pokušao i da izvrši samoubistvo. Posle ovog jezivog zločina oglasila se njihova rođaka koja je rekla da nije mogla ni da zamisli da će nešto ovako strašno da zadesi njihovu porodicu.

- Pre dva dana, život moje tetke tragično je oduzet. Nešto što nikada ne mislite da će vaša porodica ikada morati da doživi. Naša porodica trenutno prolazi kroz ogromnu količinu bola, povređeni smo, u šoku i neverici - piše Hansita i dodaje:

- Kristina je bila ćerka, majka, sestra i baka i voleli su je mnogi. Poražavajuće je znati da je iza sebe ostavila svoju prelepu porodicu, a ona je bila brižna i duhovita osoba, imala je toliko ljubavi da pruži, volela je životinje, provodila vreme sa svojom porodicom, a svetlost njenog života su bili njena deca i unuk.

Dušan i Kristin
Dušan i Kristinfoto: Printscreen/Facebook

Prema njenim rečima, Kristinina deca mnogo tuguju zbog gubitka svoje majke.

- Moraju da budu jaki jedno za drugo jer su ne samo izgubili jednog, već i oba roditelja u ovom tragičnom incidentu i imaju samo jedno drugo. Oni se suočavaju i nastaviće da se suočavaju sa mnogim borbama i izazovima. Njihovi životi su se zauvek promenili - napisala je Hansita.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track