RODITELJI UBIJENIH U RIBNIKARU I MLADENOVCU PROTIV FORMIRANJA ANKETNOG ODBORA Tužilaštvo vodi istragu profesionalno i ekspeditivno
Foto: Nenad Kostić

kurir saznaje

RODITELJI UBIJENIH U RIBNIKARU I MLADENOVCU PROTIV FORMIRANJA ANKETNOG ODBORA Tužilaštvo vodi istragu profesionalno i ekspeditivno

Crna Hronika -

Roditelji ubijenih 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar izjavili su danas po završetku saslušanja dečaka koji je počino nezapamćeni masakr da je nepotrebno i suvišno osnivanje Anketnog odbora Skupštine Srbije koji će se baviti masovnim ubistvima u Ribnikaru 3. maja i u Mladenovcu 5. maja.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, punomoćnici oštećenih su izjavili da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu za maskr u OŠ Vladislav Ribnikar "profesionalno i ekspeditivno te da nema potrebe laičku javnost mešati u krivični postupak koji je u toku".

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Nenad Kostić

- Punomoćnici porodica su insistirali da uđe u zapisnik da smatraju da je kontraproduktivno i da bi moglo da ometa istragu. Među punomoćnicima oštećenih su poznati beogradski advokati Goran Petronijević, Zora Dobričanin Nikodinović, Boža Prelević i drugi - otkriva sagovornik Kurira.

Inače, Anketni odbor Skupštine Srbije na zahtev opozicionih poslanika formiran je danas radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koji su doveli do masovnih ubistava, a za predsednicu je izabrana Marinika Tepić, poslanica stranke Slobode i pravde.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track