PRETIO, PA NASRNUO NA DOKTORA U LOZNICI: Čovek došao da obiđe rođaka, iz čista mira UDARIO LEKARA! Policija ga i dalje traži
Foto: T.I.

PRETIO, PA NASRNUO NA DOKTORA U LOZNICI: Čovek došao da obiđe rođaka, iz čista mira UDARIO LEKARA! Policija ga i dalje traži

Crna Hronika -

LOZNICA - Na svom radnom mestu napadnut je doktor medicine, a incident se dogodio u noći sreda na četvrtak, oko tri sata posle ponoći, na Odeljenju ortopedije. Njega je, prema nezvaničnim informacijama, napao izvesni B.P. čiji se srodnik nalazi u bolnici, a o tome je obaveštena loznička policija.

Čovek je, prema nezvaničnim informacijama, u to ‘’gluvo’’ doba došao u bolnicu, vređao je zaposlene, bio agresivan, pretio im, a onda je ‘’rukom u predelu stomaka odgurnuo lekara’’. Uspeli su da ga sklone, ali je on posle toga više puta zvao telefonom. Osoba je iz ovih krajeva, ali ima prebivalište u Beogradu. Za sada nije pronađen, ali ga policija traži. Tužilaštvo je događaj okarakterisalo kao ugrožavanje sigurnosti, saznaje Kurir.

Loznica, bolnica, opšta bolnica u Loznici, Loznička bolnica
foto: T.I.

Prema našim saznanjima, navodi koji su se pojavili o ‘’udarcu nogom u stomak’’ i ‘’premlaćivanju’’ nisu tačni, i napadnuti doktor ih, navodno, nije potvrdio. Inače, kako nam je rečeno, događaj bolnica nije prijavila policiji odmah nego tek kasnije tokom jučerašnjeg dana. Iz bolnice se ni posle više od 24 sata od incidenta nisu zvanično oglašavali, ali su jutros potvrdili događaj, ne dajući više detalja. Očekuje se da tokom dana bude dato zvanično saopštenje ove ustanove o tome šta se dogodilo na Odeljenju ortopedije.

Podsetimo, početkom marta u lozničkoj bolnici je na Odeljenju hirurgije od strane rodbine pacijenta fizički, u hodniku, napadnut hirurg i tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede. Tada je Osnovno javno tužilaštvo u Loznici naložilo podnošenje krivične prijave za nasilničko ponašanje protiv osobe koja je fizički napala hirurga.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track