DOŠAO DA OBIĐE ROĐAKA, PA UDARIO PESNICOM DOKTORA Oglasili se iz bolnice u Loznici: Napad se dogodio bez ikakvog razloga!
Foto: T.I.

DOŠAO DA OBIĐE ROĐAKA, PA UDARIO PESNICOM DOKTORA Oglasili se iz bolnice u Loznici: Napad se dogodio bez ikakvog razloga!

Crna Hronika -

LOZNICA – Na Odeljenju ortopedije došlo je do napada na lekara, potvrdio je tokom dana direktor lozničke bolnice dr Milan Todorović za Kurir. Kako je naveo to se dogodilo juče oko tri sata ujutru.

- Na Odeljenju ortopedije je doktor dežurao 20. jula. Oko tri sata ujutru došlo je lice koje se predstavilo kao sin hospitalizovanog pacijenta, insistiralo je da uđe i vidi oca interesujući se za njegovo zdravstveno stanje. Nakon razgovora bez ikakvog razloga i povoda dolazi do vređanja doktora, stezanja pesnice i nabijanja u stomak, kako je naveo dežurni lekar, a potvrdilo je prisutno osoblje. To je zvanično što je napadnuti doktor izjavio. Reč je o mladom, dobrom lekaru koji je na specijalizaciji na ortopediji, a došao je u Loznicu sa strane. Napadnuti doktor je posle incidenta išao u Službu hitne pomoći da ga pregledaju i slučaj je, kako sam obavešten prijavljen, policiji – rekao je dr Todorović dodajući da će dalje u ovom slučaju postupati nadležni organi.

Podsetimo, doktora je u noći sreda na četvrtak, oko tri sata posle ponoći, na Odeljenju ortopedije napao izvesni B.P. čiji se srodnik nalazi u bolnici. Za sada osumnjičeni nije pronađen, ali ga policija traži, a Tužilaštvo je događaj okarakterisalo kao ugrožavanje sigurnosti, saznaje Kurir.

Za poslednjih pet meseci ovo je drugi napad na lekare lozničke bolnice. Prethodno je u martu na Odeljenju hirurgije od strane rodbine pacijenta fizički, u hodniku, napadnut hirurg i tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Kurir.rs/T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja