SRBIN GLAVNI DILER NA IBICI, RADIO ZA DŽET-SET! Uhapšeni narko-diler imao VIP kupce, policija mu oduzela svesku sa IMENIMA
Foto: Shutterstock

svi u panici

SRBIN GLAVNI DILER NA IBICI, RADIO ZA DŽET-SET! Uhapšeni narko-diler imao VIP kupce, policija mu oduzela svesku sa IMENIMA

Crna Hronika -

Srbin, koji je početkom jula uhapšen na Ibica sa 10 kilograma kokaina, snabdevao je narkoticima pripadnike džet-seta koji letuju na ovom popularnom španskom ostrvu, najnoviji su podaci iz istrage.

Kako prenose španski mediji, državljanin Srbije, srednjih godina, čiji identitet nije otkriven, imao je po svemu sudeću VIP klijentelu, a ordinirao je i po tamošnjim najpopularnijim noćnim klubovima.

Vodio evidenciju

- Kod njega u kući su pronađeni narkotici spremni za prodaju krajnjim korisnicima. Reč je o kokainu, marihuani, ekstaziju, kristal metu i ketaminu. Sve je bilo u paketićima za ličnu upotrebu, tako da nema sumnje da je ovaj čovek radio direktno sa uživaocima opojnih droga - objašnjavaju izvori.

Policia nacional, Ibica, hapšenje
foto: Policia nacional

Policija je u vili Srbina na osrtvu prnašla sveske, kao i nekoliko telefonskih kartica, što im je posebno interesantno za istragu.

- Narko-diler je vodio evidenciju o svojim kupcima. Zapisivao je količine prodate droge, novac koji je naplatio, ali i dugovanja. U evidencionim sveskama zapisana su i imena mnogih kupaca, a neka od njih su naročito interesantna za istragu. Takođe, tu su i imena poznatih klubova na Ibici, gde je ovaj čovek ordinirao. Telefonske kartice pronađene kod njega, poslate su na veštačenje. Češljaju se poruke i pozivi, kao i kontskti, kako bi se razotkrila kompletna mreža kupaca, ali i dobavljača - navode izvori i dodaju da se pretpostavlja da je Srbin imao i saradnike u ovom poslu.

Šta je sve zaplenjeno

x 15 kg kokaina

x 3.000 tableta ekstazija

x 2,5 kg ketamina

x 100 grama marihuane

x 2 kg kristal meta

x 34.000 evra u kešu

Kako je saoštila tamošnja policija, inspektori su presreli srpskog narko-dilera 3. jula oko 10 sati.

- Uhapšen je kada ga je policija iznenadila kada je ušao u kuću, noseći kofer. Inspektori su tada pronašli 10 kilograma kokaina u koferu. Nakon toga, tražili su sudski nalog za pretres njegove kuće, gde je pronađeno još pet kilograma kokaina, kao i 34.000 evra, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma kristala, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane - saopštila je policija:

Nađen pribor

- Prilikom pretresa kuće, otkriveni su alati i pribor koji nesumnjivo ukazuju na to da je Srbin prodavao ove supstance, na šta već ukazuje velika količina i raznovrsnost zaplenjene droge, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju krajnjim potrošačima. Policija je zaplenila i mašinu za vakuum pakovanje i vagu.

Policia nacional, Ibica, hapšenje
foto: Policia nacional

Istražitelji su, kako se sumnja, duže vreme pratili Srbina, i odabrali su pravi trenutaj da mu stave lisice.

- Pretpostavlja se da je tek bio nabavio veću količinu kokaina, koji je trebalo da u svojoj vili prepakuje i spremi za prodaju svojim bogatim mušetrijama, koje su ovo leto odlučile da provedu na popularnom "ostrvu za žurk" - objašnjava izvor.

Svetske face

Od Armanija do Mesija

Špansko ostrvo Ibica godinama unazad ima reputaciju "ostrva za žurke", a tusriste, osim priordnim lepotama, mami i svojim bogatim noćnim životom, zbog čega i ljudi iz svetskog šou-biznisa ne mogu da mu odole. Poznati glumci, pevači, fudbaleri, ali i manekenke i starlete godinama unazad uživaju na ovom takozvanom "Belom ostrvu".

Nikol Šerzinger
foto: Instagram

Dosta njih vreme provodi na luksuznim jahtama, a proteklih godina ovo letovalište za svoj odmor odabrali su, između ostalih i fudbaleri Lionel Mesi, Luis Suarez, Kristijano Ronaldo, zatim manekenke Irina Šajk, Alesandra Ambrozio, te modni kreator Đorđo Armani i pevačica Nikol Šrezinger.

Irina Šajk
foto: Instagram

I oni vole ostrvo

Kaja, Anastasija, Sofija...

Među posetiocima španskog letovališta našle su se i brojne poznate ličnosti iz Srbije i regiona. Tako su tamo letovale pevačice Nataša Bekvalac, Katarina Ostojić Kaja i Marina Visković, kao i Anastasija Ražnatović sa svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Pored njih, tu su uživali i fudbaler Dušan Vlahović, te manekenka Sofija Milošević.

Katarina Ostojić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track