"TEK SU SE DOSELILI, NISMO IH NIKADA VIDELI BEZ DECE": Komšije iz Valjeva progovorile o paru kome je beba preminula od opekotina
Foto: Kurir/S.S.

NAJNOVIJI DETALJI

"TEK SU SE DOSELILI, NISMO IH NIKADA VIDELI BEZ DECE": Komšije iz Valjeva progovorile o paru kome je beba preminula od opekotina

Crna Hronika -

Devojčica stara osam meseci, iz Valjeva, preminula je od posledica opekotina zadobijenih tokom kupanja, a njihove komšije kažu da se bračni par sa decom u njihovu ulicu doselili tek pre nekoliko dana.

- Oni su bukvalno kod nas tek od nedavno, ima nekoliko dana, a viđali smo ih samo napolju sa decom. Nisu se odvajali od dece. Vidi se da su fini i skromni ljudi, koji vode računa o deci. Mi pretpostavljamo da se ova nesreća desila spletom okolnosti - kažu komšije i objašnjavaju:

- Verujemo da im je sve u kući još uvek nepoznatno i novo i da je dečačić zato pogrešio kada je odvrnuo česmu, verovatno nije znao na koju stranu se pušta topla, a na koju hladna voda - ispričala je jedna komšinica i dodala da se cela ulica uznemirila ovom vešću.

- Decu ne treba ni na sekund ostavljati samu, nikad ne znaš šta će im pasti na pamet - kažu komšije ove porodice.

Da podsetimo, majka (25) juče je na UC Valjevo dovela bez svesti svoju bebu sa opekotinama zadobijenim od vrele vode prilikom kupanja u kući.

Ona i suprug imaju četvoro maloletne dece, a devojčica je povrede zadobila najverovatnije tako što je njen brat (3) u momentu odsustva majke iz kupatila, na česmi u kadi pustilo vrelu vodu dok se u istoj nalazila njegova jednogodišnja sestra.

Kurir.rs/ S.S. - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track